volkswagen-idbuzz-sneakpreview-2022 (1)

Ontdek de Volkswagen ID.Buzz tijdens de exclusieve Sneak Preview!

Schrijf je in

Maak als één van de eerste kennis met een terugkerend icoon

Na lang wachten is het eindelijk zover: de unieke Volkswagen ID. Buzz komt eraan. En nog voordat zijn officiële introductie plaatsvindt kun jij zijn spectaculaire debuut al meemaken. Je bent namelijk van harte uitgenodigd voor de exclusieve Sneak Preview van de nieuwe elektrische ID. Buzz én ID. Buzz Cargo! 

Tijdens dit bezoek van de ID. Buzz aan één van onze showrooms praten de Volkswagen-experts je helemaal bij over de elektrificatiestrategie van het merk en de innovaties en eigenschappen van deze iconen van de toekomst. En natuurlijk kun je de auto’s voor het eerst in het echt zien. Zo ben je in een keer op de hoogte en word je hopelijk net zo enthousiast als wij al zijn. We bouwen onze showroom om tot een gezellige 'coffeebar' zodat je de auto's lekker relaxed kan bekijken.

Ben jij erbij?

Wil jij als één van de eersten de ID. Buzz ervaren? Bemachtig dan snel een plekje voor het ID. Buzz Sneak Preview event op één van onze vestigingen. Het event is in drie sessies ingedeeld: 

  • Sessie 1 is van 11.00 uur tot 12.30 uur
  • Sessie 2 is van 13.00 uur tot 14.30 uur
  • Sessie 3 is van 15.00 uur tot 16.30 uur

Om erbij te zijn hoef je je alleen maar in te schrijven op jouw favoriete vestigingen. De sneak preview van de ID. Buzz is op de volgende data: 

Wacht niet langer met aanmelden want de plaatsen voor de Sneak Preview zijn beperkt. Kies je favoriete vestiging, klik op een van de onderstaande buttons en schrijf je in!