Een onderhoudsbeurt voor jouw ŠKODA.

Online afspraak plannen

Voor onderhoud aan jouw ŠKODA ben jij bij Pouw aan het juiste adres. Wij hebben het recept om jouw auto in absolute topconditie te houden. Wij gebruiken uitsluitend originele ŠKODA-onderdelen en onze monteurs hebben alle kennis en kunde in huis om jouw auto goed te onderhouden. Maak dus gauw een werkplaatsafspraak voor het allerbeste ŠKODA-onderhoud. 

  • Scherpe prijzen voor origineel ŠKODA-dealeronderhoud
  • Gratis APK, wanneer dit nodig blijkt;
  • Altijd 4 jaar reparatiegarantie;
  • Gratis ŠKODA Mobiliteitsservice

Tour de France actie

De Tour de France is weer in volle gang en ŠKODA is wederom de trotse hoofdsponsor! Maak tijdens de Tour de France een werkplaatsafspraak voor jouw ŠKODA en je ontvangt een gratis bidon. Bovendien maak je kans op één van de 10 officiële ŠKODA-wielertenues!
 

Voor een ŠKODA kleine onderhoudsbeurt ga je naar Pouw

Is jouw auto weer toe aan een kleine onderhoudsbeurt? Kom dan gerust even langs bij jouw Pouw ŠKODA-vestiging in Apeldoorn, Deventer, Kampen, Rijssen of Zutphen. We vervangen de motorolie en het oliefilter en controleren je auto uitvoerig. Bovendien krijg je een gratis APK-keuring wanneer dit nodig blijft. Zo is jouw ŠKODA er binnen de kortste weer helemaal klaar voor om kilometers te vreten. Kom na 15.000 kilometer en daarna om het jaar langs voor een kleine beurt. Meestal geeft jouw ŠKODA vanzelf aan wanneer hij weer een servicebeurt nodig heeft.  

Kom naar Pouw ŠKODA voor een grote beurt

Regelmatig onderhoud van je ŠKODA is belangrijk, ook als je niet tienduizenden kilometers per jaar rijdt. Met ŠKODA Vast Onderhoud wordt je auto ieder jaar gecontroleerd en zorg je ervoor dat je auto in optimale conditie blijft. Kies je voor vast onderhoud voor jouw auto dan wordt tijdens de grote beurt de hele auto stevig onder de loep genomen. Zo checkt onze ŠKODA-monteur de schijfremblokken, verlichting, ruitenwissers, koeling, wielophanging, multiriem en het oliefilter.  De voordelen van vast onderhoud?

  • Lagere prijs per beurt
  • We checken je ŠKODA ieder jaar
  • Gebruik originele ŠKODA-onderdelen
  • Max. 1 jaar of 15.000 km rijden
  • Levenslang gratis Mobiliteitsservice

Wil je weten of je beter voor vast onderhoud of ŠKODA Longlife Service kunt gaan? Bekijk het in de video. 

ŠKODA Long Life onderhoud

Het Long Life onderhoud van ŠKODA is variabel onderhoud. Wanneer je auto dan voor onderhoud naar Pouw moet? Dat bepaalt de boordcomputer van je auto. Op basis van je rijgedrag en het aantal gereden kilometers geeft hij vanzelf aan wanneer het tijd wordt voor een Long Life onderhoudsbeurt.  

Welke werkzaamheden voeren we uit?  

Tijdens Long Life onderhoud vervangen we de motorolie en het oliefilter. Daarnaast vullen we alle vloeistoffen aan en checken we of je verlichting correct werkt. Andere controles vinden plaats op de ABS, accu, bandenspanning, carrosserie en het remsysteem.  

ŠKODA Mobiliteitsservice

Is jouw ŠKODA van na 1 januari 2000 en volgens fabrieksvoorschriften onderhouden bij Pouw of een andere officiële ŠKODA-dealer? Dan heb je recht op ŠKODA Mobiliteitsservice. Hiermee krijg je gratis pechhulp in Nederland en de rest van Europa. Heb jij of de vorige eigenaar het onderhoud en de reparaties niet bij een officiële dealer uit laten voeren? Dan wordt de ŠKODA Mobiliteitsservice weer van kracht zodra je bij een ŠKODA-dealer een grote beurt of een Long Lifeonderhoudsbeurt hebt laten uitvoeren.