VWBheader

Volkswagen Bedrijfswagens onderhoudsbeurt

Online afspraak plannen
Bij Pouw zorgen we ervoor dat jouw Volkswagen Bedrijfswagen in optimale conditie blijft. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is dat jij van je bus op aan kunt. Kies daarom voor variabel of vast onderhoud bij Pouw en ga zonder problemen van A naar B. 

Het is essentieel dat je ervoor zorgt dat jouw bedrijfswagen regelmatig bij ons in de werkplaats komt. Zo zorg je ervoor dat de bus motorisch en op andere gebieden tiptop in orde blijft. Zo blijft jouw bedrijfswagen in een goede staat en bovendien verhoog je de inruilwaarde. Je kunt bij ons kiezen uit variabel en vast onderhoud. 

Variabel- en vast onderhoud

De boordcomputer van je Volkswagen geeft een seintje wanneer er onderhoud moet gebeuren. Bedrijfswagens van voor 2014 kennen een enkele servicemelding, waarbij de inspectie- en olieservice tegelijk wordt uitgevoerd. Is jouw bus nieuwer dan 2014, dan wordt er meestal een dubbele servicemelding gegeven. De boordcomputer zal aangeven welk onderhoud nodig is.  

Vast onderhoud
Bij vast onderhoud weten we van tevoren hoe vaak jouw Volkswagen bedrijfswagen onze werkplaats in moet. Het ene jaar kom je langs voor een kleine beurt, het jaar daarop voor een grote beurt. Welke beurt jouw bedrijfswagen nodig heeft is afhankelijk van het model, de kilometerstand en de leeftijd. We helpen je hier graag mee.  

Kleine beurt voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen

Tijdens de kleine beurt voor jouw bus vervangen we de motorolie en het oliefilter, controleren we de remblokken op dikte en resetten we de onderhoudsinterval. En heeft jouw bus onderhoud of een reparatie nodig die minder dan een uur in beslag neemt? Dan voeren wij die altijd direct uit. Je kunt gewoon even langskomen. Zo ben je welkom voor het vervangen van een accu, multiriem of ruitenwissers of het repareren van een band of ruit. En lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen we toch gewoon naar jou toe.  

Grote beurt voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen

Tijdens de grote beurt bij Pouw controleren wij jouw Volkswagen Bedrijfswagen op slijtage van de onderdelen en eventuele defecten. We checken of alles aan jouw bus nog werkt en we vervangen de motorolie en het oliefilter. Het kan daarnaast zijn dat er aanvullende werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Denk hierbij aan het vervangen van het interieur-, brandstof- of luchtfilter, de bougies en het verversen van de rem- of DSG-vloeistof.

Economy Service

Voor Volkswagen Bedrijfswagens die al een tijdje meegaan geeft Pouw Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service. Hierbij hanteren wij lagere prijzen voor onderhoud en reparatie, terwijl je wel volwaardige garantie en 100% Volkswagen dealeronderhoud hebt. Zo bespaar je behoorlijk op de onderhoudskosten.