https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/1440x600/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/10/volkswagen-occasioncheck.jpg?v=1-0

Volkswagen Checks

We begrijpen bij Pouw als geen ander dat je graag wilt weten hoe jouw Volkswagen eraan toe is. Kom daarom langs voor een occasioncheck, vakantiecheck of wintercheck om er zeker van te zijn dat jouw auto fris en fruitig de weg op kan. 

 

De Volkswagen Occasioncheck

Heb je jouw Volkswagen niet bij Pouw of een andere officiële dealer gekocht? Of ben je juist van plan om je huidige Volkswagen te verkopen? Kom dan bij ons langs voor de Occasioncheck.

Voor slechts € 59,- inspecteren wij je auto volledig op de belangrijkste punten en vullen wij de vloeistoffen gratis bij. Je krijgt een uitgebreid inspectierapport en je auto wordt voorzien van een gratis nieuwe mattenset. 

Volkswagen Vakantiecheck

Wanneer je op vakantie gaat wil je 100% op je Volkswagen kunnen vertrouwen. Daarom plan je bij Pouw de Volkswagen Vakantiecheck. Daarmee ben je er voor slechts € 19,95 van verzekerd dat jouw auto er op de meest essentiële punten goed voorstaat. Onze monteur checkt verschillende onderdelen, zoals de airconditioning, motor, banden en de remmen. Plan de Volkswagen Vakantiecheck nu in bij Pouw, dan ben je voorbereid op een mooie zomer.  

De Wintercheck voor slechts € 20,-

Tijdens de Volkswagen Wintercheck bij Pouw controleren we jouw auto op 12 essentiële winterpunten. Zo weten wij en jij zeker dat je ook bij koud winterweer volop kilometers kunt maken. Zorg dat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan en je plan je Wintercheck bij Pouw. Je krijgt dan tijdelijk een gratis mattenset voor jouw Volkswagen.