https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/04/skoda-apk-bij-pouw.jpg?v=1-0

APK voor jouw ŠKODA bij Pouw

Is het weer tijd voor de APK-keuring voor jouw ŠKODA? Ga dan naar jouw dichtstbijzijnde Pouw ŠKODA-vestiging. Wij zijn officieel en erkend ŠKODA-dealer, dus je vindt bij ons tot in de puntjes getrainde technici die elke ŠKODA perfect kennen. 

Waarom ŠKODA APK bij Pouw?

Bij Pouw ŠKODA in Apeldoorn, Deventer, Rijssen en Zutphen wordt jouw auto grondig geïnspecteerd tijdens de APK. En dat voor slechts € 25,-. Dit is inclusief is inclusief afmeldkosten en roetmeting. De prijs geldt zónder de voorwaarde om gelijktijdig onderhoud uit te voeren.  Je profiteert bij ons van:

✔ 4 jaar reparatiegarantie
✔ gratis pechhulp onderweg
✔ echt vakmanschap
✔ lage kosten in onderhoud

Wat controleren we tijdens de ŠKODA APK?

Bij Pouw Apeldoorn, Deventer, Rijssen en Zutphen controleren wij je ŠKODA grondig tijdens de APK-keuring. Zo checken wij onder meer:

✔ schokdempers
✔ airbags
✔ banden
✔ remmen
✔ verlichting
✔ wielophanging
✔ uitstoot uitlaatgassen
✔ gebruikte brandstof
✔ het voertuigbewijs
✔ ruitenwissers
✔ stuurinrichting
✔ carrosserie

Veelgestelde vragen over APK

Is de APK voor mijn ŠKODA verplicht?  
Ja, een APK voor je auto is verplicht. Het toont aan dat jouw ŠKODA veilig genoeg is om op de Nederlandse wegen rond te reiden. Heb je geen geldige APK? Dan kun je een boete krijgen.  

Wanneer moet mijn auto voor de APK?
Bij een benzine- of elektronische ŠKODA jonger dan 1 januari 2005 vindt de eerste APK na 4 jaar plaats, daarna 2 keer na 2 jaar en daarna ieder jaar. Bij een diesel of gas auto is de eerste APK na 3 jaar en daarna ieder jaar. Is de auto ouder dan 1 januari 2005 dan geldt voor iedere brandstof dat de eerste APK na 3 jaar plaatsvindt en daarna ieder jaar.  

Vanaf wanneer kan ik mijn auto APK laten keuren?  
Vanaf 2 maanden voordat de APK van je SEAT vervalt kun je je auto bij Pouw laten keuren. Je kunt dus mooi op tijd je afspraak bij Pouw inplannen.

Kan ik blijven wachten op de APK-keuring?  
Je kunt inderdaad wachten tot je auto gekeurd is. De keuring duurt ongeveer een uurtje. Ondertussen kun je rustig een tijdschriftje lezen onder het genot van een kop koffie en bovendien is er wifi in onze wachtruimte.  

Kan ik vervangend vervoer krijgen?
Je hebt bij ons meerdere mogelijkheden voor vervangend vervoer. Maak gebruik van een gratis leenfiets, of huur bij Easyrent een auto. In onze online werkplaatsplanner kun je aangeven welke type vervangend vervoer je wenst.