https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pouw-nl/07/seat-1.jpg?v=1-0

APK voor jouw SEAT

Is jouw SEAT weer toe aan de APK? Kom langs bij jouw dichtstbijzijnde Pouw-vestiging. Wij zijn officieel erkend SEAT-dealer dus je mag bij ons rekenen op een vakkundige keuring. Wij beschikken over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor je SEAT perfect uit te voeren.

Waarom APK bij Pouw? 

Bij jouw Pouw SEAT-garage ben je verzekerd van de allerbeste service voor een lage prijs. Wij controleren jouw SEAT volgens de allerhoogste standaard, zodat jij volop van je auto kunt blijven genieten. Voor slechts € 25,- keuren wij jouw SEAT. Dit bedrag is inclusief BTW, afmeldkosten, viergastest, EOBD-scan en roetmeting.

✔ De hoogste kwaliteit

✔ Transparant en betrouwbaar

✔ SEAT-pechhulp

✔ 4 jaar garantie op reparaties en onderdelen

✔ Behoud van fabrieksgarantie

 

 

Hier letten we op tijdens de APK voor je SEAT:

✔ Wielen 
✔ Voorruit
✔ Claxon  
✔ Verlichting
✔ Remmen 
✔ Spiegels
✔ Uitlaatgassen 
✔ Uitlaat
✔ Carrosserie  
✔ Autogordels
✔ Vergrendeling 
✔ Banden 
✔ Wielophanging  

We kijken ook naar de kilometerstand, het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en gebruikte brandstof. Na de APK kan je er dus gerust op zijn dat je precies weet in welke conditie je SEAT is!

Veelgestelde vragen over APK

Is de APK voor mijn SEAT verplicht?  

Ja, een APK voor je auto is verplicht. Het toont aan dat jouw SEAT veilig genoeg is om op de Nederlandse wegen rond te reiden. Heb je geen geldige APK? Dan kun je een boete krijgen.  

Wanneer moet mijn auto voor de APK?

Bij een benzine- of elektronische SEAT jonger dan 1 januari 2005 vindt de eerste APK na 4 jaar plaats, daarna 2 keer na 2 jaar en daarna ieder jaar. Bij een diesel of gas auto is de eerste APK na 3 jaar en daarna ieder jaar. Is de auto ouder dan 1 januari 2005 dan geldt voor iedere brandstof dat de eerste APK na 3 jaar plaatsvindt en daarna ieder jaar.  

Vanaf wanneer kan ik mijn auto APK laten keuren?  

Vanaf 2 maanden voordat de APK van je SEAT vervalt kun je je auto bij Pouw laten keuren. Je kunt dus mooi op tijd je afspraak bij Pouw inplannen.

Kan ik blijven wachten op de APK-keuring?  

Je kunt inderdaad wachten tot je auto gekeurd is. De keuring duurt ongeveer een uurtje. Ondertussen kun je rustig een tijdschriftje lezen onder het genot van een kop koffie en bovendien is er wifi in onze wachtruimte.  

Kan ik vervangend vervoer krijgen?

Je hebt bij ons meerdere mogelijkheden voor vervangend vervoer. Maak gebruik van een gratis leenfiets, of huur bij Easyrent een auto. In onze online werkplaatsplanner kun je aangeven welke type vervangend vervoer je wenst.