https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/06/vwb-service.jpg?v=1-0

APK voor jouw Volkswagen bedrijfswagen

Is het weer tijd voor de APK-keuring voor jouw Volkswagen bedrijfswagen? Ga dan naar jouw dichtstbijzijnde Pouw-vestiging. Wij zijn officieel en erkend dealer voor Volkswagen Bedrijfswagens, dus je vindt bij ons tot in de puntjes getrainde technici die jouw bus door en door kennen. 

Hoe werkt de APK bij Pouw?

1. Plan een afspraak bij Pouw
Je maakt online, telefonisch of aan de balie een afspraak. Je kunt bijna altijd binnen een week terecht.

2. Breng de auto voor apk of laat hem door ons ophalen
Je kunt gebruikmaken van de haal- & brengservice van Volkswagen Bedrijfswagens. Zo brengen wij je bijvoorbeeld graag naar jouw bestemming in de buurt, nadat je jouw auto bij ons heeft afgeleverd voor onderhoud of reparatie. Of we halen jouw auto bij je op en leveren deze weer bij je af.  

3. De apk wordt uitgevoerd
Mocht jouw bedrijfswagen niet geheel door de keuring komen, dan nemen wij contact met je op om het herstel en eventuele gebreken te bespreken. Na de keuring wordt je bedrijfswagen door Pouw afgemeld in de officiële systemen van de RDW en ontvang je een nieuw keuringsrapport.  

4. Je haalt jouw bedrijfswagen op of wij brengen hem langs op het afgesproken tijdstip
Zónder verrassingen achteraf. je betaalt de overeengekomen prijs (bij onderhoud gratis) en neemt de auto mét het keuringsrapport weer mee.

All-in-APK voor slechts € 25,-

De APK(algemene periodieke keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Wanneer en hoe vaak jouw Volkswagen bedrijfswagen naar de APK moet, hangt af van de leeftijd van jouw auto, de gewichtsklasse en het type brandstof. En wat we dan allemaal controleren? Dat zie je in dit filmpje.