Onderhoud en banden bij Pouw.

Banden en onderhoud voor uw leaseauto bij Pouw.

U wilt een leaseauto die in topconditie is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u ervoor om uw auto bij Pouw te laten onderhouden, dan weet u zeker dat uw auto in de allerbeste handen is. Zo kunt u genieten van optimaal rijcomfort en bent u er zeker van dat uw leaseauto de professionele aandacht krijgt die hij verdiend.

Volgens het boekje

Alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw leaseauto moeten worden uitgevoerd volgens het instructie- en onderhoudsboekje van uw auto. Zo blijft uw auto in optimale conditie. U plant uw onderhoud via onze handige online werkplaatsplanner:

Maak een werkplaatsafspraak

Goede banden

De juiste autobanden dragen bij aan uw veiligheid, maar ook aan het rijcomfort én zijn goed voor besparing op uw brandstof. Maar hoe zit het ook al weer met de zomer- en winterbanden op uw leaseauto en wanneer zijn winterbanden eigenlijk verplicht in het buitenland? Dat leest u door te klikken op de onderstaande button. 

Alles over banden

Facturatie & declaratie

Om er voor te zorgen dat de factuur van de werkzaamheden naar Pouw worden gestuurd, moet u voor het onderhoud aangeven dat uw auto een leaseauto van VWPFS betreft. Heeft u voor het onderhoud of reparaties zelf kosten moeten maken? Dan kunt u het voorgeschoten bedrag via VWPFS declareren.

Declareer uw onderhoud