Onderhoud en banden

  • Pouw Automotive

U wilt een leaseauto die in topconditie is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u ervoor om uw auto bij Pouw te laten onderhouden, dan weet u zeker dat uw auto in de allerbeste handen is. Zo kunt u genieten van optimaal rijcomfort en bent u er zeker van dat uw leaseauto de professionele aandacht krijgt die hij verdiend.

Volgens het boekje

Alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan uw leaseauto moeten worden uitgevoerd volgens het instructie- en onderhoudsboekje van uw auto. Zo blijft uw auto in optimale conditie. U plant uw onderhoud via onze handige online werkplaatsplanner:

Maak een werkplaatsafspraak

Goede banden

De juiste autobanden dragen bij aan uw veiligheid, rijcomfort én besparing op brandstof. Maar hoe zit het ook al weer met zomer- en winterbanden op uw leaseauto en wanneer zijn winterbanden verplicht in het buitenland?

Alles over banden

Facturatie & declaratie

Om er voor te zorgen dat de factuur van de werkzaamheden naar Pouw worden gestuurd, moet u voor het onderhoud aangeven dat uw auto een leaseauto van VWPFS betreft. Heeft u voor het onderhoud of reparaties zelf kosten moeten maken? Dan kunt u het voorgeschoten bedrag via VWPFS declareren.

Declareer uw onderhoud