Onderhoud Volkswagen Bedrijfswagens

  • Pouw Automotive
Onderhoud Volkswagen Bedrijfswagens

Tijd is geld. Daarom is het goed om uw bedrijfswagen te laten onderhouden door uw Pouw Volkswagen bedrijfswagenspecialist. Hij kent uw bedrijfswagen als geen ander, beschikt over professionele Volkswagen apparatuur en hij monteert uitsluitend Volkswagen originele onderdelen. Dankzij jarenlange ervaring en scholing is hij bovendien erg deskundig. Dit alles zorgt ervoor dat onze monteurs efficiënt kunnen werken, waarmee u tijd en daarmee kosten bespaart.

Vaste onderhoudsprijzen 

Wie kiest voor een Volkswagen bedrijfswagen kiest voor zekerheid. En wie kiest voor onderhoud door de Volkswagen bedrijfswagendealer heeft altijd de zekerheid van perfecte service. Vakmensen die uw Volkswagen bedrijfswagen door en door kennen en ervoor zorgen dat u, onder alle omstandigheden, blind kunt vertrouwen op uw bedrijfswagen. En nu gaan we nog een stapje verder als het om zekerheid gaat. Met vaste, lage onderhoudsprijzen voor de long life onderhoudsbeurt. Speciaal voor bedrijfswagens die al een tijdje in bedrijf zijn. 

Long life onderhoudsbeurt

Ook wel verlengde onderhoudsinterval genoemd. Op basis van het rijgedrag beoordeelt de boardcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat pas bij 40.000 kilometer of 2 jaar! Tijdens deze onderhoudsbeurt worden alle essentiële punten gecontroleerd. Ook worden de olie en het oliefilter vervangen, de ruiten-, rem- en koelvloeistof bijgevuld en de stuurbekrachtiging gecontroleerd. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw bedrijfswagen kunnen er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden bijkomen. Bovendien krijgt u met een long life onderhoudsbeurt bij de Volkswagen bedrijfswagendealer gratis pechhulp en 24 maanden garantie op originele fabrieksonderdelen. En wie nu kiest voor de zekerheid van long life onderhoud door de Volkswagen bedrijfswagendealer is ook nog eens verzekerd van zeer voordelig vervangend vervoer.
Let op: heeft uw Volkswagen bedrijfswagen een DSG automaat, dan dient de olie bij maximaal 60.000 kilometer te worden ververst. 

Economy Service Volkswagen Bedrijfswagens

Goed nieuws voor Volkswagen bedrijfswagens die al wat langer meegaan. Want speciaal voor die bedrijfswagens, introduceren we Economy Service: lage prijzen voor onderhoud en reparatie, 100% Volkswagen kwaliteit en mét volwaardige garantie. Daarmee bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten. 

Bekijk hier de prijzen.

Offerte op maat

Staat uw model er niet bij of wilt u weten wat het onderhoudsadvies voor uw Volkswagen is, neem dan contact op met uw Pouw Volkswagen bedrijfswagendealer. U kunt ook een e-mail sturen naar info@pouw.nl

 

 

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op Service volgens Pouw Volkswagen Bedrijfswagens. Wij weten dat een servicebeurt soms niet goed uit komt, daarom hebben we bedacht hoe we u flexibeler van dienst kunnen zijn. Hoe we u snel weer op weg helpen. En hoe we kunnen helpen te besparen op kosten. Zo laten we u zo kort mogelijk wachten, op service waar u toch al niet op zat te wachten. Dat zijn de 8 servicebeloften waar u ons aan kunt houden.

  1. We werken ook buiten reguliere werktijden
  2. Bij pech direct weer op weg
  3. 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  4. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip
  5. Kleine reparaties direct klaar
  6. We halen en brengen u of uw bedrijfswagen graag
  7. Alles onder één dak: onderhoud, schade, maatwerk, banden en glas
  8. Voordelig door slim onderhoud

1.  We werken ook buiten reguliere werktijden

We staan altijd voor u klaar. Al onze Volkswagen bedrijfswagencentra zijn geopend op reguliere tijden. Maar ook na uw werktijd kunt u, zonder daarvoor meer te betalen, bij ons terecht. Minimaal één avond per week en ook op zaterdag is een bedrijfswagencentrum bij u in de buurt geopend voor gepland onderhoud en onverwachte reparaties.

2.  Bij pech direct weer op weg

Mocht u met pech staan in Nederland, dan bent u zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij u, en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw bedrijfswagen. Is uw bedrijfswagen niet snel te repareren? Dan kunt u rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als uw bedrijfswagen in onderhoud is bij een Volkswagen bedrijfswagendealer.

3.  2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden

Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwachts wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

4.  Altijd gereed op het afgesproken tijdstip

Wij laten u niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. Door onze dagen nachtbevoorrading zijn benodigde onderdelen vrijwel altijd direct beschikbaar, zodat we u snel kunnen helpen. En mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we u direct. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer.

5.  Kleine reparaties direct klaar

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat u snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Dat is handig én snel.

6.  We halen en brengen u of uw bedrijfswagen graag

Heeft u geen tijd om uw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die ú past. Wij halen uw auto graag bij u op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Wilt u hem liever zelf brengen? Dat kan natuurlijk ook. Wij brengen u of uw medewerker graag kosteloos even weg en halen u weer op als uw bedrijfswagen klaar is. Of krijgt u liever vervangend vervoer mee? Ook dát is mogelijk, zodat u niet stil hoeft te staan.

7.  Alles onder één dak: onderhoud, schade, maatwerk, banden en glas

Een sterretje in uw voorruit, een deuk in uw deur of een set winterbanden? Geen zorgen, we hebben alles voor uw Volkswagen bedrijfswagen in huis. Zo bent u in één keer klaar voor al uw onderhoud, reparaties en onderdelen. Maar ook voor maatwerk, zoals bestickering, laadruimte-inrichting, beveiliging en nog veel meer.

8.  Voordelig door slim onderhoud

We denken met u mee om de kosten laag te houden. Elke cent minder per kilometer is er één verdiend. Daarom kijken we altijd samen wat voor ú het voordeligst is: nu onderhoud laten doen of nog even doorrijden, repareren of gelijk vervangen. Daarnaast bieden we met Economy Service voordelig onderhoud voor bedrijfswagens die al wat langer meegaan.

Wilt u weten of wij onze beloften waarmaken? Maak direct een afspraak bij Pouw of neem contact met ons op!