Winterdeals bij Pouw!

Het jaar 2020 beginnen met een nieuwe auto met korting? Kies dan voor een Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen uit voorraad en sluit ijskoud zo’n Winterdeal! Tijdens onze Winterdeals profiteer je van een enorm voorraadvoordeel op een nieuwe auto uit onze voorraad. 

Om het jaar 2020 goed af te trappen kun je bij Pouw een nieuwe auto kopen met een extra scherpe actieprijs. We noemen deze auto’s de Winterdeals. Ze staan klaar op onze vestigingen dus je kunt snel met een exemplaar de weg op. Bovendien zijn deze rijk uitgeruste modellen vaak voorzien van een coole inruilpremie. Goede deal toch? 

Private lease met korting

Een nieuwe auto kopen was nog nooit zo voordelig. Of het nu gaat om een Audi A7, Volkswagen Polo, SEAT Ibiza of ŠKODA Kamiq, we hebben in alle soorten en maten en binnen iedere prijsklasse een auto voor je klaarstaan. In totaal kun je kiezen uit meer dan 800 voorraadauto’s, maar vergeet niet: op = op. Natuurlijk zijn deze actieprijzen ook geldig wanneer je kiest voor Pouw Private Lease. Zo rij je onbezorgd in een  nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA voor een vast en laag bedrag per maand.

Bezoek jouw Pouw-vestiging

Dus wil jij 2020 goed beginnen en ben jij op zoek naar een nieuwe auto? Kijk dan snel tussen onze Winterdeals om te kijken of jouw auto erbij zit. Check onze voorraad en ga op zoek naar auto’s met het ‘Winterdeals' -logo. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in één van onze showrooms voor een bezichtiging of proefrit. We helpen je graag vooruit!