https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/10/brede-visual.jpg?v=1-0

Spring in een nieuwe auto tijdens de Lente Deals bij Pouw

Als de lente voor de deur staat doen wij graag even open. Kom tijdens de Lente Deals naar één van onze vestigingen voor veel voorjaarsvoordeel op een nieuwe auto uit voorraad. We zorgen uiteraard voor extra hygiënische maatregelen en bewaren gepaste afstand zodat jij veilig naar onze showroom kunt komen om jouw nieuwe auto te bekijken. 

Voorraad, het is een term die we vaak voorbij horen komen in deze gekke periode. Ook wij hebben groot ingeslagen zodat je voldoende keuze hebt als je op zoek bent naar een nieuwe auto. Tijdens de Lente Deals profiteer je van veel voordeel op een nieuwe auto uit ons uitgebreide aanbod. De auto’s staan klaar op onze vestigingen dus je rijdt lekker snel weg. Ook profiteer je in veel gevallen van een fijne extra inruilpremie. 

Onze prijzen veranderen

Je hebt een goede reden om nu te kiezen voor een nieuwe auto. Vanaf 1 juli 2020 veranderen namelijk de prijzen van al onze voorraadauto’s. Dan is de bpm-overgangsperiode ten einde en gaan er nieuwe bpm-tarieven gelden. De WLTP-methode wordt gehanteerd, waardoor CO2 op een andere wijze gemeten wordt. Met deze wijzigingen valt de aanschafbelasting (bpm) in veel gevallen hoger uit. Dat kan er helaas ervoor zorgen dat de auto die jij op het oog hebt tot wel duizenden euro’s duurder wordt.

Beslis nog voor 1 juli 2020

Om die reden heeft Pouw nog voor 1 juli 2020 extra auto’s ingekocht. We hebben tijdens onze Lente Deals daardoor een enorm assortiment, waardoor er altijd een geschikte auto voor jou bijzit. Of het nu gaat om een Audi A4, Volkswagen Polo, SEAT Ateca of ŠKODA Karoq; we hebben in alle soorten en maten en binnen iedere prijsklasse een auto voor je klaarstaan. Zit jouw auto erbij?

Kom naar één van onze vestigingen

Op onze  geopende vestigingen staan in totaal ruim 750 nieuwe auto’s die direct uit voorraad leverbaar zijn. Check onze online voorraad en ga op zoek naar auto’s met het ‘Lente Deals’-logo. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze showrooms voor een bezichtiging of proefrit. Spring jij binnenkort in een nieuwe auto van Pouw? Ook tijdens deze roerige tijden zijn we je graag van dienst!