Black Friday bij Pouw - profiteer van extra voordeel!

Toe aan een andere auto? Hoog tijd om eens een kijkje in onze voorraad te nemen! Tijdens Black Friday bij Pouw kan jouw voordeel enorm oplopen bij een nieuwe of gebruikte auto uit voorraad*. Je profiteert tot en met 28 november van extra kortingen en je herkent de auto’s aan het speciale Black Friday-label. Scrol eens door ons uitgebreide aanbod en kijk of jouw volgende auto erbij zit!

Speciaal tijdens Black Friday hebben wij een deel van onze nieuwe en gebruikte auto's van extra scherpe prijzen voorzien. Zo krijg je extra voordeel op een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. En ook op onze occasions hebben wij extra scherpe tarieven toegepast. De speciaal geselecteerde actiemodellen zijn voorzien van het Black Friday-label en het voordeel zit al in de actieprijs verwerkt. 

*Let op! Deze speciale actieprijs is alleen geldig tot en met zaterdag 28 november 2020!

Bekijk de actie-auto's!

Profiteer snel!

Bij Pouw hebben we ruim 700 nieuwe auto's die we direct uit voorraad kunnen leveren. Je kunt er dus zo mee op weg. De speciaal geselecteerde Black Friday-auto's zijn voorzien van een label en hebben extra korting. Black Friday bij Pouw duurt tot en met 28 november en voor al deze auto's met extreem voordeel geldt op = op, dus zorg dat je niet te lang wacht. Heb je jouw droomauto gezien? Vraag dan een offerte of inruilvoorstel aan of kom even gewoon langs op een van onze vestigingen. Je bent van harte welkom! 

Oh en private lease je jouw nieuwe auto liever? Maak dan gebruik van onze private lease party. Op geselecteerde modellen krijg je de eerste maand leasen gratis, ontvang je € 10,- korting op je maandbedrag en 25% korting op accessoires!

Check de Private Lease Party

Slechts 3,99% rente bij een gebruikte auto

Heb je bij Pouw de auto van je dromen gevonden, maar het spaarbedrag nog niet helemaal bij elkaar? Of houd je het spaargeld liever op de bankrekening? Geen enkel probleem. Bij Pouw profiteer je nu van een extra laag financieringspercentage van 3,99% op een gebruikte auto. Voor een vast bedrag per maand financier jij privé of zakelijk de auto die je wilt.

Profiteer nog