https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pouw-nl/05/pouw0696.jpg?v=1-0

Voor ŠKODA en SEAT Service ga je nu naar Pouw Rijssen!

Pouw voegt ŠKODA toe aan zijn merkenarsenaal! Vanaf nu is onze vestiging in Rijssen officieel ŠKODA Service Dealer. En naast de toevoeging van dit mooie Tsjechische merk is het vanaf nu ook mogelijk om voor onderhoud of reparatie aan je SEAT naar de garage van Pouw Rijssen te komen. Plan er dus snel je werkplaatsafspraak in!

In 2018 voegden we voor het eerst SEAT aan ons merkenportfolio toe. In Zwolle is Pouw officieel SEAT-dealer en in Kampen, Hardenberg en Meppel zijn wij officieel Service Dealer van het Spaanse merk. Nu mogen we daar dus ook de vestiging Rijssen aan toevoegen en bovendien mogen we ŠKODA in onze garage verwelkomen. En we kunnen niet wachten om te beginnen!


 

ŠKODA Service Dealer Rijssen

Voor reparaties en onderhoud aan jouw ŠKODA ben je vanaf nu welkom bij Pouw Rijssen. Regelmatig onderhoud is het simpele recept om je auto in topconditie te houden. Alleen een officiële ŠKODA Service Dealer gebruikt originele onderdelen, geeft mobiliteitsservice binnen Europa en heeft de juiste kennis en ervaring in huis. Onze goed opgeleide monteurs beschikken over de juiste diagnose-apparatuur en technische informatie om de werkzaamheden goed uit te voeren. Bij Pouw is je auto dus in uitstekende handen en krijg je ŠKODA onderhoud voor een ŠKODA prijs!

Plan je afspraak!

Om jou en je ŠKODA of SEAT een extra warm welkom te heten hebben we een speciale actie. Hieronder vind je twee speciale strippenkaarten die je kunt gebruiken om aantrekkelijke kortingen te pakken. Je mag de strippenkaart uitprinten, maar een gedownloade versie op je telefoon is al voldoende om deze kortingsbonnen te verzilveren. Let wel op; deze actie loopt tot 30 april 2019. Plan eenvoudig en snel het onderhoud in via onze handige online werkplaatsplanner. Je ziet dan direct wanneer onze monteurs tijd hebben om het onderhoud aan je ŠKODA of SEAT uit te voeren. We zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar om je afspraak in te plannen via: 0548 53 70 00. Graag tot snel bij Pouw Rijssen!