Volkswagen Taigo, T-Cross en T-Roc hebben nieuwe vanafprijs

Volkswagen lanceert nieuwe instapuitvoeringen van de Taigo, T-Cross en T-Roc. Met een ruime standaarduitrusting is de Taigo nu beschikbaar vanaf € 28.890*; de prijzen van de T-Cross en T-Roc starten respectievelijk bij € 29.490* en € 31.990*. De nieuwe modellen zijn direct te configureren en te bestellen.

Volkswagen heeft de prijzen van de populaire compacte SUV's verlaagd en de standaarduitrusting uitgebreid. De Taigo, T-Cross en T-Roc zijn nu allemaal compleet uitgerust, met onder meer uitgebreide multimediasystemen met handige App Connect (Apple Car Play / Android Auto).

De rijk uitgeruste VW Taigo

De Taigo valt in de smaak doordat hij zijn technische basis en goede rijeigenschappen deelt met de Polo en de T-Cross. Die positieve familie-eigenschappen combineert hij met elegante en sportieve coupé-looks. Dankzij de lange wielbasis (2,55 meter) biedt het met hoogwaardige materialen afgewerkte interieur van de Taigo ruimte voor vijf inzittenden en een bagageruimte die liefst 438 liter meet. De nieuwste telg in het Taigo-gamma is een nieuw instapmodel met een zeer complete uitrusting. Standaard zijn bijvoorbeeld LED-koplampen en de Digital Cockpit met 20,3 cm hoge resolutie display, App-Connect en Cruise Control. Climatic airconditioning is ook inbegrepen en dat geldt tevens voor het multimediasysteem ‘Radio Composition’ met 16,5 cm display en vier speakers. Daarnaast is de bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar, de buitenspiegels met verwarming zijn elektrisch instelbaar en via het multifunctionele stuur zijn diverse functies te bedienen. Deze Taigo scoort eveneens op het gebied van veiligheid met de standaard rijstrookassistent Lane Assist en het afstandscontrolesysteem Front Assist. App-Connect stelt je in staat via Apple Carplay of Android Auto te navigeren met Google Maps, Waze of Apple Maps en uiteraard eenvoudig via Spotify je favoriete muziek of podcasts te streamen.

De nieuwste uitvoering valt op door zijn aantrekkelijke prijsstelling. De Taigo is er nu met de 70 kW/95 pk sterke 1.0 TSI en handgeschakelde vijfversnellingsbak al vanaf € 28.890*. Daarmee is hij nog eens € 1.650 voordeliger dan de Taigo Life met dezelfde motor/transmissiecombinatie. De Taigo wordt geleverd inclusief vier jaar garantie en levenslange mobiliteitsservice. 

T-Cross: stoer en veelzijdig

De T-Cross is de populaire stads-SUV van Volkswagen. Hij deelt zijn platform met de Polo, daardoor is hij lekker wendbaar en heeft hij prettige rijeigenschappen. Andere pluspunten zijn de stoere uitstraling, het ruime interieur en zijn veelzijdigheid. Het nieuwe instapmodel, dat eenvoudigweg T-Cross heet, is al heel compleet. Het ‘Composition Colour’ multimediasysteem met 16,5 inch touch display is standaard en dat geldt ook voor App-Connect, de verschuifbare achterbank en elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels. Hoogwaardige assistentiesystemen die de veiligheid én het comfort ten goede komen - zoals Adaptive Cruise Control, Lane Assist, Front Assist, Hill Start Assist - zijn eveneens af-fabriek inbegrepen. De nieuwe T-Cross wordt geleverd met de 70 kW/95 pk sterke 1.0 TSI turbo-benzinemotor die is gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Hij is er inclusief vier jaar garantie en levenslange 24-uurs mobiliteitsservice vanaf € 29.490*.

REVIEW troc

De VW T-Roc 2023 - standaard all-inclusive

Ook de nieuwe basisuitvoering van de T-Roc, Volkswagen’s SUV, heeft een uitrusting die je eerder bij duurdere versies verwacht. Standaard zijn bijvoorbeeld LED-verlichting, Adaptive Cruise Control, Digital Cockpit en het multimediasysteem ‘Radio Composition’ met 16,5 inch touch display en ‘App-Connect’ smartphone integratie. De nieuwe basisuitvoering van de T-Roc heeft een krachtige (81 kW/110 pk) en efficiënte 1.0 TSI turbo-benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Hij is leverbaar vanaf € 31.990*. Ook deze nieuwe T-Roc-uitvoering wordt geleverd met vier jaar garantie en levenslange 24-uurs mobiliteitsservice.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.