De Volkswagen Arteon Shooting Brake – ontdek de luxe

De nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake is vol elegantie onze showroom binnengereden. Kenmerkend is zijn luxe en geriefelijke uitstraling, terwijl de Shooting Brake toch de praktische kanten van een station biedt. De Volkswagen Arteon Shooting Brake is voor diegene die op zoek is naar een stijlvolle en eigenzinnige auto, maar wel met een dosis functionaliteiten. Je vindt de nieuwe Volkswagen vanaf nu bij Pouw in de showroom. Kom hem gerust ontdekken. 

Wij hebben al even in de nieuwe Arteon Shooting Brake gezeten en zijn ervan overtuigd: deze auto nodigt uit om heerlijk kilometers te maken. Zijn fijne en zeer ruime interieur maakt hem ideaal om comfortabel op pad te gaan. Je krijgt 5 centimeter meer hoofdruimte op de achterbank en een bagageruimte van 565 liter. Kies welke kleuren verlichting je binnenin opteert en laat je masseren in fijne ErgoComfort-stoelen. Deze Arteon Shooting Brake is gefocust op de bestuurder.

Arteon Shooting Brake is zelfverzekerd

Die bestuurder mag gerust vol trots in zijn auto rondrijden. Want de Arteon Shooting Brake is een auto waarin je gezien wordt. Zijn voorzijde is strak ontworpen, met een fraaie LED-strip en schitterende koplampen. Zowel de koplampen als achterverlichting zijn overigens voorzien van een dynamisch karakter. Ze geven een 3D effect wanneer je remt of je richting aangeeft. Wil je een sportieve uitstraling, dan is de Arteon Shooting Brake R-Line een uitstekende keuze.

Topdesign in beeld

Kom hem zelf bekijken

We kunnen er nog veel meer over vertellen, maar de nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake is vooral een auto die je zelf eens moet bekijken. Je vindt het nieuwe model vanaf nu bij Pouw in de showrooms. Kom gerust langs om je alles te laten vertellen over deze opvallende auto.