Vernieuwde Audi TT heeft een lagere vanafprijs

De vernieuwde Audi TT is vanaf nu beschikbaar met een 145 kW en 197 pk sterke motor, als 40 TFSI. Met dit model is de Audi TT voortaan al te rijden vanaf € 60.995,-. Zowel de TT Coupé als de TT Roadster wordt als 40 TFSI altijd geleverd in de sportieve Pro Line S-uitvoering. Wie behoefte heeft aan nog meer sportiviteit kiest voor de 45 TFSI Pro Line S Competition.

De Audi TT 40 TFSI-modellen worden aangedreven door een 2,0-liter TFSI turbo-benzinemotor met een vermogen van 145 kW/197 pk. Via een automatische zeventraps S tronic-transmissie met dubbele koppeling wordt de aandrijfkracht van de direct ingespoten turbo-benzinemotor op de voorwielen overgebracht. De Audi TT 40 TFSI Coupé noteert een topsnelheid van 246 km/u en een gemiddeld verbruik van 6,7 l/100 km.

Audi TT staat voor sportiviteit

De Audi TT 40 TFSI Coupé en Roadster worden standaard al geleverd in de sportieve Pro Line S-uitvoering. Dat betekent dat S line en het S line exterieur standaard zijn inbegrepen. Hiermee krijgt de Pro Line S sportieve features als een verlaagd sportonderstel, S-sportstoelen, bekleding in een combinatie van stof en leder, met leder bekleed sportstuur, grille in honingraatdesign en blades in de sportief gestylde voorbumper. In het interieur voorziet de Pro Line S-trim onder meer in Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus, comfortairconditioning, Audi sound system, lichtpakket, parkeerhulp achter en het lederpakket.

De Audi TT 40 TFSI Coupé Pro Line S is leverbaar vanaf € 60.995*, de TT 40 TFSI Roadster Pro Line S is er vanaf € 64.165*.

De TT Competition

De nieuwe Audi TT 45 TFSI Pro Line S Competition

In de vernieuwde line-up is de Audi TT er ook als 45 TFSI met een 180 kW/245 pk sterke 2.0 TFSI inclusief S tronic-transmissie. De TT Coupé en Roadster met deze aandrijflijn worden standaard geleverd in de extra sportieve Pro Line S Competition-uitvoering. Deze modellen beschikken over alle features van de Pro Line S en vullen die aan met onder meer het optiekpakket zwart inclusief zwarte Audi-ringen, 19 inch gegoten lichtmetalen velgen in hoogglans antracietzwart, een vaste achterspoiler in hoogglans zwart, rode remklauwen en interieurbekleding met een combinatie van leder en alcantara.

De Audi TT 45 TFSI Coupé Pro Line S Competition is er vanaf € 66.765* (Roadster: vanaf € 69.765*). Alle Audi TT-modellen – inclusief de TTS, TTS Competition en TT RS - worden standaard geleverd met vier jaar garantie.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.