tiguanallspacer-linetnr1776-4k-687544
< class="h1 heading">Tiguan Allspace (7-persoons) leverbaar vanaf € 36.950,-

Medio november start Pouw met de levering van de Tiguan Allspace.

  • Riante ruimte voor passagiers én bagage, ook met derde zitrij
  • Drie luxe lines én extra aantrekkelijke Comfortline Business
  • Leverbaar bij Pouw per medio november, vanaf € 36.950,-*
  • Eind oktober in onze showroom (Pouw Deventer & Pouw Zwolle)

Deze extra ruime SUV is er ook als zevenzitter en is nu al te bestellen. De prijslijst begint bij € 36.950,-*. Direct vanaf de marktintroductie is de Tiguan Allspace er ook als extra complete Comfortline Business, met onder meer het multimedia-navigatiesysteem ‘Discover Media’, digitale radio en mobiele online diensten.

De Volkswagen Tiguan Allspace is een absoluut ruimtewonder. Vergeleken met de reguliere Tiguan is hij ruim 21 cm langer en ook de wielbasis is aanzienlijk groter: 2,79 m in plaats van 2,68 m. Dat betekent een ongekend ruimteaanbod voor zowel interieur als bagage. Passagiers achterin hebben ruim 5 cm meer beenruimte dan in de reguliere Tiguan. Afhankelijk van de stand van de verschuifbare tweede zitrij heeft de bagageruimte een inhoud tot maar liefst 700 liter. Met neergeklapte achterbank is zelfs een maximaal volume van 1.775 liter beschikbaar.

Zevenzitter

Optioneel is de Tiguan Allspace ook leverbaar met een derde zitrij. Dat maakt hem tot een echte 5+2-zitter. Twee Tiguans Allspace zijn voldoende om een compleet voetbalelftal, inclusief reserves te vervoeren. Tegelijkertijd is er in 7-zits opstelling ook nog een bagageruimte van 230 liter beschikbaar.

Ook met 4MOTION

De Tiguan Allspace is in eerste instantie leverbaar met de 1.4 TSI benzinemotor met 110 kW/150 pk en met verschillende 2.0 TDI dieselmotoren (vermogens van 110 kW/150 pk tot 167 kW/240 pk). Alle dieselmodellen zijn leverbaar in combinatie met 4MOTION vierwielaandrijving. Daarnaast levert Volkswagen voor de benzineversies optioneel een zestraps DSG-automaat met dubbele koppeling en voor de diesels een zeventraps variant.

Groot aantal uitvoeringen

Volkswagen levert de nieuwe Tiguan Allspace in een groot aantal uitvoeringen, zoals de Trendline, Comfortline en Highline. Daarnaast is er een aantrekkelijke geprijsde Comfortline Business-uitvoering met een nog rijkere uitrusting tegen een scherpe prijs.

Tiguan Allspace Trendline
Het gamma van de Tiguan Allspace begint met de Trendline. Dit model is al zeer compleet met onder meer LED-dagrijverlichting, 17 inch lichtmetalen velgen Montana, Climatic airconditioning, multifunctioneel stuur, boordcomputer Plus, radio- en multimediasysteem ‘Composition Colour’, verschuifbare achterbank (180 mm), dakreling en variabele laadvloer. Ook hightech veiligheidsvoorzieningen als Adaptive Cruise Control met automatische afstandsregeling en Lane Assist zijn bij de Trendline inbegrepen.

Tiguan Allspace Comfortline
De Comfortline is aanvullend op de Trendline voorzien van zaken als extra donker getinte ruiten achter, een elektrisch bedienbare achterklep, 17 inch lichtmetalen velgen Tulsa, automatische airconditioning met drie klimaatzones (Air Care Climatronic), Boordcomputer Premium met kleurendisplay, grootlichtassistent (Light Assist), Park Distance Control en comfortstoelen voor.

Tiguan Allspace Comfortline Business
De Tiguan Allspace Comfortline (1.4 TSI en 2.0 TDI met 110 kW/150 pk) is er bij de marktintroductie direct ook in Business-uitvoering, met extra veel luxe tegen een minimale meerprijs. De standaarduitrusting van deze Business is verder uitgebreid met navigatie-, radio-, en multimediasysteem 'Discover Media’, mobiele online diensten (Car-Net): 'Guide & Inform basis' (abonnement voor 36 maanden), telefoonvoorbereiding Plus, diefstalalarm, ‘App-Connect’ smartphone-integratie en digitale radio-ontvangst (DAB+). Ook LED-achterlichten, spraakbediening en de Mijn Volkswagen App inclusief abonnement voor 36 maanden zijn bij de Comfortline Business inbegrepen.

Tiguan Allspace Highline
De Tiguan Allspace Highline beschikt bovenop de Comfortline over ondermeer LED-koplampen, 18 inch lichtmetalen velgen Kingston, Keyless Access, Easy Open (sensorgestuurde opening en elektrische sluiting van de achterklep), het Active Info Display (digitaal instrumentenpaneel), dynamische grootlichtassistent (Dynamic Light Assist), Radio- en multimediasysteem 'Composition Media', sfeerverlichting in deurdecoratie/voetenruimte en Top-Comfortstoelen.

Een greep uit de prijslijst:

  • Tiguan Allspace Trendline 1.4 TSI (110 kW/150 pk): € 36.950,-*
  • Tiguan Allspace Trendline 1.4 TSI 6-DSG (110 kW/150 pk): € 39.250,-*
  • Tiguan Allspace Comfortline 1.4 TSI (110 kW/150 pk): € 38.850,-*
  • Tiguan Allspace Comfortline Business 1.4 TSI (110 kW/150 pk): € 38.950,-*
  • Tiguan Allspace Highline 1.4 TSI 6- DSG (110 kW/150 pk): € 43.150,-*
  • Tiguan Allspace Comfortline Business 2.0 TDI (110 kW/150 pk): € 44.490,-*

De meerprijs voor de derde zitrij die van de Tiguan Allspace een zevenzitter maakt, bedraagt € 599*.

De Volkswagen Tiguan Allspace is per direct te bestellen, vanaf november 2017 staat hij bij Pouw Deventer en Pouw Zwolle in de showroom.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.