Sportieve R- Line styling voor Volkswagen Polo bij Pouw

Wist je dat de nieuwe Volkswagen Polo voortaan ook te bestellen is met het atletische R-Line pakket? De fraaie styling maakt de compacte Volkswagen niet alleen heel sportief, maar bovendien doet 'ie dat ook tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Hij is vanaf nu bij Pouw in de showroom te vinden.

Het R-Line exterieurpakket onderstreept de sportiviteit van de Polo om te beginnen met de dynamisch gestylde R-line bumpers, een R-Line grille en dakspoiler. De fraaie details als de R-Line zijdorpels en diverse R-line logo’s maken de sportieve looks compleet. Het pakket is leverbaar op de Comfortline (Business) en de Highline en heeft een vanafprijs van € 584,-. 

R-Line exterieur én interieur

Speciaal voor de Volkswagen Polo Highline is er een extra uitgebreid R-Line pakket beschikbaar. Dit pakket biedt niet alleen de R-Line exterieurstyling, maar ook fraaie ‘Sebring’ 16 inch lichtmetalen velgen én een speciaal R-Line interieur dat ondermeer is voorzien van een zwarte dakhemel en sportieve R-Line bekleding Carbon Flag/Art Velours. Het multifunctionele en met leder beklede R-Line sportstuur is een lust voor het oog en ligt heerlijk in de hand. Bij de versies met DSG-transmissie is het stuur bovendien uitgevoerd met schakelpaddels.

De sportiviteit zit hem ook in de details: de pedalen zijn van aluminium en diverse interieurdelen zijn afgewerkt met R-Line decorlijsten ‘Dark Diamond Flag’. Het uitgebreide ‘R-Line exterieur- en interieurpakket’ voor de Polo Highline is er voor € 1.711,-. Voor de geringe meerprijs van € 518,- is dit pakket uit te bereiden met 17 inch lichtmetalen velgen ‘Bonneville’. De nieuwe Volkswagen Polo met R-Line interieur en exterieur pakketten is per direct bij Pouw te verkrijgen.