A3header
< class="h1 heading">Sneakpreview nieuwe Audi A3 & e-tron Sportback: kom jij als eerst kijken?
Snel naar

Heb jij de nieuwe Audi A3 en e-tron Sportback al gezien? Misschien op foto’s, maar bij ons krijg je de kans om ze nu al in levende lijve te bewonderen! Op vrijdag 12 juni van 13.00 uur tot 18.00 uur geven wij je tijdens de A3 & e-tron Sneakpreview bij Pouw Harderwijk de gelegenheid om als één van de eersten in Nederland de auto's van binnen en buiten te bezichtigen. Vul het formulier in en jouw aanmelding is bevestigd! 

De nieuwe Audi A3 Sportback focust zich op sportiviteit. Zijn design is mooi krachtig, hij is volledig gedigitaliseerd en beschikbaar met krachtige en efficiënte motoren. Bij Pouw laten we je tijdens de officiële A3 Sneakpreview graag met hem kennismaken.

Meer over de A3

Special guest in Harderwijk

Bij Pouw Harderwijk is naast de nieuwe A3 Sportback nóg een fonkelnieuw model te zien. De Audi e-tron Sportback zal op vrijdag 5 juni in Apeldoorn en op vrijdag 12 juni in Harderwijk als special guest optreden. Schrijf je snel in op één van deze twee vestigingen om deze spectaculaire auto te komen bewonderen.

Schrijf je in!

Met hoeveel personen ben je?

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.