CUPRA Leon 2020 header
< class="h1 heading">SEAT onthult volgende week nieuwe CUPRA Leon

De nieuwe CUPRA Leon ziet vanaf 20 februari het levenslicht. Op het gloednieuwe hoofdkantoor van CUPRA zal dan de onthulling van de CUPRA Leon-range plaatsvinden. Het performancemerk laat zowel productieversies als de racewagens op basis van de Leon zien.  

De nieuwe CUPRA Leon wordt de absolute benchmark in zijn klasse. Met zijn super agressieve design en high performance aandrijflijnen mag de concurrentie absoluut zijn borst nat gaan maken. Bovendien wordt het de eerste Leon met het kenmerkende CUPRA-embleem in de grille. Het model is gestoeld op de gloednieuwe SEAT Leon, die vorige week aan het grote publiek gepresenteerd is. 

Leon CUPRA als bestseller

De voorganger van de Leon CUPRA is een immens populair model gebleken onder sportieve rijders. Met bijna 44.000 verkochte exemplaren mag de Leon CUPRA met recht een bestseller genoemd worden. Wayne Griffiths, CEO van CUPRA kijkt uit naar de lancering van het nieuwe model: “ “Met de lancering van de nieuwe CUPRA Leon versterken we het merk CUPRA door de line-up uit te breiden met een tot de verbeelding sprekende auto.”

Alle specs van de nieuwe Leon

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.