SEAT gaat voor Beat Black Friday - gratis upgrade naar je favoriete kleur

Black Friday staat op de stoep en volgens SEAT kan deze dag wel wat meer kleur gebruiken. Daarom komt het Spaanse merk met een ludieke actie: korting op alle kleuren lak, zolang het maar geen zwart is! 

Ben je een particuliere klant en heb je interesse in een SEAT? Dan krijg je van 24 t/m 27 november 2022 bij aankoop van een SEAT een gratis upgrade naar jouw favoriete lakkleur. Als het maar geen zwart is! 

SEAT Ibiza 2021 (36)

Een SEAT geeft kleur

Dat maakt het kiezen voor de sportieve Ibiza in de metallic kleur ‘Desire Red’ of de gave Arona in de metallic kleur ‘Saphire Blue’ tijdelijk nóg aantrekkelijker. Het Beat Black Friday-voordeel voor de consument loopt al gauw op tot vele honderden euro’s.

SEAT Beat the Expected kleur

De Nederlandse wegen worden gedomineerd door grijze en zwarte auto’s. Met behulp van deze actie hoopt SEAT wat meer kleur aan het verkeer toe te voegen. SEAT daagt Nederlanders vanuit het motto ‘Beat the Expected’ al langer uit om zo nu en dan eens een andere afslag te nemen. Volgens het automerk is het belangrijk om soms even buiten de lijntjes te kleuren en het hart te volgen. 

De SEAT Unexpected Deals

Niet alleen met ‘Beat Black Friday’ doet SEAT het net even anders. Voor zowel particuliere als zakelijke rijders heeft SEAT ‘Unexpected Deals’. Voor de Ibiza en Arona zijn de Private Lease-tarieven bijvoorbeeld extra scherp. Ook heeft SEAT nu aantrekkelijke financieringsaanbiedingen voor alle modellen: van de Ibiza en Arona via de Leon en Ateca tot en met de Tarraco. Oók voor klanten die liever wel voor een zwarte lak gaan.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.