Pouw Zwolle

Het nieuwe Pouw Zwolle is helemaal klaar voor jou!

Kom onze grondig verbouwde vestiging met eigen ogen bekijken!

Klaar om je te verwelkomen!

Pouw Zwolle is op de schop gegaan! Onze markante vestiging aan de A28 heeft twee volledig nieuwe showrooms. Zo ben je vanaf nu ook van harte welkom voor auto’s van het fijne merk Škoda. Daarnaast is er een prachtige showroom voor SEAT gerealiseerd. We nodigen je van harte uit om onze nieuwe vestiging met eigen ogen te komen bekijken!

Na een maandenlange verbouwing is onze vestiging in Zwolle klaar. De markante schuine daken hebben plaatsgemaakt voor twee fonkelnieuwe showrooms voor de merken Škoda en SEAT. En ondertussen is ook de Volkswagen-showroom weer helemaal opgefrist. In Zwolle kunnen we je ons prachtige nieuwe onderkomen nóg beter van dienst zijn!

Het nieuwe Pouw Zwolle in beeld

Nu ook officieel merkdealer en servicepartner van Škoda

Vanaf nu is Pouw Zwolle officieel merkdealer en servicedealer van het merk Škoda! Alle Škoda-rijders in de regio zijn van harte welkom voor het allerbeste dealeronderhoud aan hun auto. Bovendien is er in onze nieuwe en moderne showroom ruimte voor alle fraaie modellen die Škoda te bieden heeft. Je kan dus gerust langskomen om één van die fijne auto's van Škoda zelf te proberen. 

Een prachtige nieuwe SEAT showroom

Met de toevoeging van het fijne merk Škoda aan onze vestiging brengt Pouw Zwolle het volledige merkenportfolio onder op één locatie. Want naast het nieuwe onderkomen van Škoda vind je ook een gloednieuwe showroom voor SEAT. In een prachtige lichte ruimte staat al het moois dat dit Spaanse merk te bieden heeft. 

De Volkswagen-showroom: vernieuwd maar vertrouwd

De VW-showroom bij Pouw Zwolle zijn we natuurlijk niet vergeten. Ook hier hebben we er grondig de bezem doorgehaald zodat je in een heerlijk cleane showroom de auto's van Volkswagen kan bekijken. Met strakke nieuwe meubels en een prachtig highlight-platform is ook deze showroom weer helemaal bij de tijd. 

Eén centrale servicebalie

Binnen onze nieuwe vestiging vind je één centrale werkplaatsreceptie voor de merken Volkswagen, SEAT en Škoda. Hier staan onze medewerkers klaar voor vakkundige service aan jouw auto. Deze serviceadviseurs zijn uitgebreid getraind en gespecialiseerd in alle merken. Zo zorgen zij ervoor dat jouw auto van het allerbeste dealeronderhoud wordt voorzien.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.