Pouw, XLLease en Go Ahead Eagles gaan ook volgend jaar samen vooruit

De spelers van Go Ahead Eagles zullen ook volgend jaar te zien zijn in een prachtige auto van Pouw en XLLease. Pouw & XLLease zijn sinds jaar en dag de trotse mobiliteitspartners van de voetbalclub uit Deventer. Beide partijen hebben het contract met 1 jaar verlengd en zullen ook in het komende jaar samen vooruit gaan.

Pouw,  XLLease en Go Ahead Eagles zijn al vele seizoenen een hecht team gebleken. De complete selectie, de trainer en de technische staf, rijden op dit moment in prachtige Audi’s van Pouw en XLLease. Dit partnership zal ook het komende jaar van kracht blijven. 

Groen als gras

Verder hebben beide partijen de intentie uitgesproken om het wagenpark in de toekomst verregaand te gaan verduurzamen. De bedoeling is dat Go Ahead Eagles op termijn kiest voor volledig elektrische automodellen, om zo emissievrij en groen als gras te gaan rijden. Een prachtige uitdaging die zowel bij de ambitieuze voetbalclub als bij Pouw en XLLease past! Gedreven door vooruitgang!

De informatie in dit nieuwsbericht was acuteel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie audi.nl