Pouw Harderwijk nu officieel ŠKODA dealer en SEAT Service partner

Pouw Harderwijk is al sinds jaar en dag officieel Volkswagen, Audi en Volkswagen Bedrijfswagendealer en daar voegen wij nu het mooie merk ŠKODA aan toe. Aan de Lorentzstraat zijn het nieuwe gezicht en officieel merkdealer voor Harderwijk en omgeving. En er is nog meer heugelijk nieuws, want aan de Zuiderbreedte zijn wij nu officieel SEAT Service partner!

Dat ŠKODA en SEAT het goed doen, dat zal niemand verbazen. De merken staan voor milieubewuste productietechnieken met als resultaat een steeds breder en duurzamer modellengamma. Met de komst van de populaire ŠKODA SUV’s zoals KAROQ, KODIAQ en ENYAQ iV maakt ŠKODA een SUV rijden bovendien betaalbaar voor een breed publiek. Ook SEAT timmert aan de weg met bijvoorbeeld de elektrische Mii Electric, Leon, Ateca en de ruime Tarraco.

ŠKODA modellen aan de Lorentzstraat

Wie de populaire ŠKODA-modellen in het echt wil bekijken of voor onderhoud een afspraak wil maken, kan terecht bij onze vestiging aan de Lorentzstraat 35 in Harderwijk. Bezoek alvast onze online showroom op pouw.nl voor een impressie en een overzicht van ons ruime aanbod ŠKODA voorraadmodellen. Is je auto toe aan onderhoud? Maak dan via onze website eenvoudig en snel een afspraak met onze werkplaatsplanner. 

Nu ook SEAT Service partner

Ook SEAT-rijders in Harderwijk en omgeving kunnen vanaf nu naar onze garage in Harderwijk komen. Pouw Harderwijk is nu namelijk ook officieel SEAT Service partner. Voor het beste SEAT onderhoud kom je daarom naar de garage van Pouw in Harderwijk aan de Zuiderbreedte 44.