Pouw en Autohaas gaan samen vooruit!

Pouw en Autohaas fuseren! Per 1 juni 2019 bundelen wij onze krachten en gaan beide bedrijven verder onder de naam Pouw. We zijn ervan overtuigd dat we je op deze manier nog duidelijker, sneller en beter van dienst kunnen zijn. Zo gaan we samen vooruit.

Pouw en Autohaas zijn allebei onderdeel van Emil Frey Nederland. Samen zijn we voor jou het bekende gezicht van Audi, Volkswagen, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Met de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens, maar ook met onze werkplaatsen, lease-, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. We gaan graag samen met jou op weg naar innovaties die onze wereld en deze tijd van ons vragen. Met tien vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Hardenberg, Kampen, Meppel, Rijssen, Zutphen en Zwolle zijn wij altijd in de buurt om je van dienst te zijn.

Lease en schade.

Ook de leaseorganisaties van Pouw en Autohaas bundelen hun krachten en zijn van plan om verder te gaan onder de naam XLLease. En met ons professioneel schadeherstel- en verhuurbedrijf staan wij altijd voor je klaar. Het Schadecentrum Apeldoorn zal UAS Pouw Apeldoorn gaan heten en op alle Pouw-vestigingen is een schadeloket waar je terecht kunt met schade.

Gewoon vertrouwd.

De vertrouwde contactpersonen zijn je op onze vestigingen graag van dienst. Ook de afgenomen pakketten en bestaande garanties blijven natuurlijk gewoon geldig. Je bent van harte welkom op één van onze tien locaties. Loop gerust eens binnen! Heb je nog vragen? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

We hopen je snel weer te zien.