https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://objectstore.true.nl/webstores:pouw-nl/04/de-nieuwe-volkswagen-golf-8-18.jpg?v=1-0

Nieuwe Volkswagen Golf 8 bestel je nu bij Pouw

Vanaf nu bestel je de nieuwe Volkswagen Golf 8 bij jouw Pouw-vestiging. De nieuwe Golf is een prachtige visitekaartje geworden en het is de enige auto in zijn segment met een volledig digitaal dashboard. De nieuwe Volkswagen Golf 8 heeft een vanafprijs van € 25.995,-. Voor de extra snelle beslissers is hij ook met het Pouw Private Lease actietarief van € 369,- per maand te rijden. 

De achtste generatie is onmiskenbaar een Golf gebleven. Door de nieuwe indeling van de voorkant, de innovatieve LED-verlichting (standaard) en zijn langgerekte silhouet oogt hij dynamischer dan ooit. Het interieur van de Golf heeft een grote verandering ondergaan. Hij is de eerste in het segment met standaard een volledig digitaal dashboard met grote schermen en de meeste fysieke knoppen zijn vervangen door touchscreens die door middel van haptische feedback (vibratie, beweging) communiceren met de berijder.  

De nieuwe eSIM biedt toegang tot een grote hoeveelheid online diensten van We Connect waardoor bijvoorbeeld het navigatiesysteem altijd is voorzien van de nieuwste kaartinformatie. De Golf 8 is de eerste Volkswagen die het niet alleen mogelijk maakt om achteraf technologieën te updaten, maar ze ook naderhand te upgraden (vanaf deze zomer). Zo zijn binnenkort bijvoorbeeld Adaptive Cruise Control, verkeerstekenherkenning, het navigatiesysteem, de wifi-hotspot of een grootlichtassistent achteraf te activeren.

Nieuwe Golf 8 met standaard met assistentiesystemen uit hogere segment

De nieuwe Volkswagen Golf 8 scoort niet voor niets topscores in de botsproefcycli van het onafhankelijke Euro NCAP. Hij brengt een groot aantal assistentiesystemen uit hogere segmenten naar de ‘Golf-klasse’, waarvan er vele standaard zijn op elke uitvoering. Enkele voorbeelden zijn Lane Assist, Front Assist, Intersection Assist en het voorspellende Pedestrian Protection System. Ook standaard op elke Golf: de innovatieve Car2X-technologie, waarmee relevante informatie in milliseconden kan worden uitgewisseld met andere voertuigen én de infrastructuur. Dankzij deze technologie kunnen Golf-bestuurders tijdig worden gewaarschuwd voor mogelijk gevaarlijke situaties als ongelukken, pechgevallen of wegwerkzaamheden.

Golf 8 heeft 5 geëlektrificeerde aandrijflijnen

De Volkswagen Golf 8 is leverbaar met een nieuwe generatie benzine- en dieselmotoren en slaat de brug naar emissievrij rijden met keuze uit maar liefst 5 geëlektrificeerde aandrijflijnen die in fases worden vrijgegeven (eTSI mild-hybrids en eHybrid plug-in hybrids). Per vandaag zijn vier benzinevarianten (waaronder een eTSI mild hybrid met 48V-technologie en DSG-automaat) en twee dieselvarianten te bestellen. De 1.0 TSI driecilinder benzinemotor is er nu met 66 kW/90 pk of 81 kW/110 pk. De 1.5 TSI is er met 96 kW/130 pk (handbak) of als 110 kW/150 pk sterke eTSI Mild Hybrid (DSG). De 2.0 TDI is per vandaag te bestellen met 85 kW/115 pk (handbak) of met 110 kW/150 pk in combinatie met de DSG-automaat. Deze eerste uitvoeringen van de nieuwe Golf leveren hun hoge prestaties tegen een extra laag verbruik en een lage CO2-uitstoot die, afhankelijk van de uitvoering, varieert van 91 tot 110 gram per kilometer. De Golf past daarmee perfect in het steeds strengere wagenparkbeleid van veel ondernemingen. De overige versies, waaronder twee plug-in hybriden, de Golf 8 GTI én Golf R komen later in 2020 beschikbaar.

 

Golf 8 leverbaar vanaf € 25.995,- inclusief 4 jaar garantie

Maar wanneer komt de Volkswagen Golf 8 uit? De eerste uitvoeringen van de nieuwe Golf arriveren medio maart in Nederland. De prijzen variëren van € 25.995,- voor de 66 kW/90 pk sterke Golf 1.0 TSI tot € 42.030,- voor 2.0 TDI DSG Style met 110 kW/150 pk. De prijzen en specificaties van de overige uitvoeringen worden in aanloop naar hun introductie bekendgemaakt. Elke Golf wordt standaard geleverd met 4 jaar garantie.

Tijdelijk Golf 8 vanaf € 369,- per maand bij Pouw Private Lease

Voor snelle beslissers is de nieuwe Golf te rijden tegen een zeer aantrekkelijk Private Lease tarieven. Zo is de nieuwe Golf 1.0 TSI met 66kW/90pk tot aan de showroomintroductie ook verkrijgbaar voor het zeer scherpe actietarief van € 369,- per maand.

De volledige prijslijst en gedetailleerde informatie zijn hier te vinden. Klik hier om de auto te configureren in de Volkswagen Configurator. Wie op de hoogte wil blijven van de nieuwe Volkswagen Golf kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief.