Nieuwe Volkswagen Caddy Cargo nu bij Pouw in de showrooms!

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo en Caddy Cargo Maxi hebben de warmte opgezocht en zijn zojuist onze showrooms binnengereden. De compleet nieuwe bestelwagen is zowel met een diesel- als met een benzinemotor leverbaar, beiden met een lage CO2-uitstoot. Om de intrede van de nieuwe Caddy te vieren is er tijdelijk de luxe Caddy Cargo 1ST Edition. Uiteraard zullen ook de aantrekkelijke Economy Business- en Economy Business Plus-pakketten beschikbaar zijn. De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo vind je bij Pouw vanaf € 14.700,-, inclusief vier jaar garantie.

De nieuwe Volkswagen Caddy is alweer de vijfde generatie van het populaire bestseller. Hij is gestoeld op het welbekende MQB-platform, waardoor hij enorm veel ruimte met zich meebrengt. In de Caddy Cargo en Caddy Cargo Maxi kun je zelfs twee europallets kwijt. Dankzij een brede schuifdeur van 84 centimeter is de voorste europallet in de Caddy Maxi zelfs door de schuifdeur in te laden en te lossen.

De nieuwe Caddy Cargo in detail

Aftrappen met de Caddy Cargo 1ST Edition

Volkswagen trapt de introductie van de nieuwe Caddy groots af, met een wel  heel rijk uitgeruste 1ST Edition. Dit is exclusieve uitvoering, voorzien van een scala aan opties. Hij heeft als basis de Caddy Style, maar daarbovenop voegt hij voor slechts € 500,- fijne features toe. Denk aan LED-koplampen- en achterlichten, fraaie 17 inch wielen, het bekende Digital Cockpit, digitale radio-ontvangst en een multifunctioneel lederen stuur. Ook elektrische inklapbare en verwarmbare spiegels en keyless go zijn op de Caddy 1ST Edition aanwezig. Voor een hoger comfort krijg je daarnaast Adaptive cruise control en veiligheidssystemen als Lane Assist en Front Assist. Dat is een mooie deal toch?

Nog meer Caddy-aanbiedingen

De nieuwe Volkswagen Caddy is nu voor iedere ondernemer bereikbaarder dan ooit. Voor een extra prijs van slechts € 400,- bestel je namelijk het Caddy Economy Business-pakket. Dat betekent dat de uitrusting van de Cargo Economy Business wordt aangevuld met volautomatisch Climatic airconditioning, elektrische luchtverwarming, Radio Composition Audio en een afsluitbaar dashboardkastje. Het Economy Business Plus-pakket is er tijdelijk voor een meerprijs van slechts € 830,-. Het omvat alle hierboven genoemde ingrediënten en met als extra de Radio Composition Colour en het fijn werkende App connect.
 

Ontdek de nieuwe Caddy Cargo bij Pouw

De nieuwe Volkswagen Caddy Cargo staat nu bij Pouw in de showrooms. Hij is er al vanaf  € 14.700,-, inclusief vier jaar garantie. Liever Financial Leasen? Dan is de nieuwe Caddy Cargo er al vanaf € 229,- per maand. Benieuwd geworden naar de nieuwe Caddy? Kom gerust langs in één van onze showrooms. Je bent van harte welkom.