Nieuwe Audi Q4 e-tron per direct bij Pouw te bestellen

De nieuwe Q4 e-tron is een model dat het hart van menig Audi-liefhebber een tikje doet overslaan. Met de kersverse SUV maakt het merk elektrisch rijden voor een breed publiek toegankelijk. De nieuwe Q4 e-tron oogt atletisch, sterk en gestroomlijnd. Bovendien geeft hij zijn passagiers een heerlijk gevoel van binnenruimte. Met zijn fraaie digitale interieur van topkwaliteit en scala aan online diensten en functies is de Q4 e-tron klaar voor de toekomst. De nieuwe Audi Q4 e-tron is per direct bij Pouw te bestellen. 

De Q4 e-tron fraai in beeld

Q4 e-tron gelanceerd met met vier Launch editions

De Audi Q4 e-tron is op audi.nl volledig naar eigen wens samen te stellen. Vier luxe editions vormen daarbij het startpunt. De Q4 e-tron is er als Launch edition, Launch edition Advanced, Launch edition Advanced Plus en Launch edition S Competition. Tevens is er keuze uit twee accupakketten. De Q4 35 e-tron beschikt over het 52 kWh accupakket, de Q4 40 e-tron wordt geleverd met de 77 kWh variant. Afhankelijk van de gekozen batterij heeft de Q4 e-tron een maximale actieradius van 511 km**. Elke Q4 e-tron is geschikt voor snelladen (100 of 125 kW).

Nu bestelbaar bij Pouw - in juni start de levering

De Audi Q4 e-tron is per direct bij Pouw te bestellen en te configureren. De vanafprijs voor de Q4 35 e-tron Launch edition bedraagt € 48.295. Full operational leasen kan vanaf € 574 per maand. De Audi Q4 40 e-tron Launch edition is er vanaf € 52.815 (lease vanaf € 599 per maand). Voor zakelijke rijders geldt een gunstig bijtellingstarief van 12% over de eerste € 40.000 van de catalogusprijs. De Audi Q4 50 e-tron met electric quattro is over enkele weken te bestellen. Later dit jaar volgen tevens de Audi Q4 e-tron Sportback-modellen.

Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van al het Audi Q4 e-tron nieuws, kunnen zich inschrijven voor de Q4 e-tron nieuwsbrief.