Nieuw bij Pouw Hardenberg - ŠKODA Service

Vanaf nu is onze vestiging in Hardenberg officieel ŠKODA Service Dealer. Je bent van harte welkom om je ŠKODA voor onderhoud bij Pouw Hardenberg te brengen. Na weken van voorbereiding zijn wij er helemaal klaar voor en staan te popelen om een kijkje te nemen onder de motorkap van jouw ŠKODA!

Regelmatig onderhoud is het simpele recept om je auto in topconditie te houden. Alleen een officiële ŠKODA Service Dealer gebruikt originele onderdelen, geeft mobiliteitsservice binnen Europa en heeft de juiste kennis en ervaring in huis. Onze goed opgeleide monteurs beschikken over de juiste diagnose-apparatuur en technische informatie om de werkzaamheden goed uit te voeren. Bij Pouw is je auto dus in uitstekende handen en krijg je ŠKODA onderhoud voor een ŠKODA prijs!

Een extra warm welkom

 Om jou en je ŠKODA een extra warm welkom te heten hebben we een speciale actie. Download onze speciale strippenkaarten die je kunt gebruiken om aantrekkelijke kortingen te pakken. Je mag de strippenkaart uitprinten, maar een gedownloade versie op je telefoon is al voldoende om deze kortingsbonnen te verzilveren. Let wel op; deze actie loopt tot 30 september 2021. Plan eenvoudig en snel het onderhoud in via onze handige online werkplaatsplanner. Je ziet dan direct wanneer onze monteurs tijd hebben om het onderhoud aan je ŠKODA uit te voeren. We zijn uiteraard ook telefonisch bereikbaar om je afspraak in te plannen via: 0523 - 263 344.

Pouw Hardenberg was al officieel Servicedealer van Volkswagen en SEAT en vanaf nu dus ook van ŠKODA.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.