< class="h1 heading">Meer Audi's e-tron mét 4% bijtelling bij Pouw
De Audi e-tron 50 en 55 quattro zijn bij Pouw een enorm succes. Alle exemplaren van het nieuwe instapmodel, de e-tron 50 quattro, die afgelopen augustus debuteerde, zijn in amper twee maanden tijd verkocht. Reden voor Audi om extra e-trons naar Nederland en dus naar Pouw te halen. Goed nieuws: bij Pouw hebben we er meerdere in 2019 al geregistreerd, dus met slechts 4 procent fiscale bijtelling, vanaf € 280,- netto per maand.

De e-tron 50 bij Pouw

Met de e-tron 50 quattro introduceerde Audi enkele maanden geleden een nieuwe, ‘lichtere’ versie onder de Audi e-tron 55 quattro. Net als zijn krachtigere broer heeft de e-tron 50 quattro een elektromotor op de voor- en achteras. Deze 230 kW sterke SUV heeft een maximumkoppel van 540 Nm en accelereert in 7,0 seconden van 0 naar 100 km/u. Met z’n 71 kWh sterke accu biedt hij een bereik van meer dan 300 kilometer.

De Audi e-tron 50 is verkrijgbaar in drie vooraf samengestelde, speciaal geprijsde launch editions, voor een vanafprijs van € 71.900,-. De gunstige, lage bijtelling van 4 procent en de hoogwaardige (bouw)kwaliteit van Audi hebben de afgelopen maanden met name veel zakelijke rijders voor de Audi e-tron doen kiezen. Voor geïnteresseerden is er goed nieuws: bij Pouw hebben we flink aantal e-tron's in 2019 geregistreerd met 4% bijtelling zodat je in 2020 ook van de lage bijtelling kan profiteren. 

Meer over de e-tron 50

Bekijk onze e-trons

Audi e-care

De Audi e-tron 50 en 55 quattro worden standaard geleverd met Audi e-care, een uitgebreid dienstenpakket dat speciaal is samengesteld voor zorgeloos elektrisch rijden. Voor thuisladen heeft Audi met het Thuislaadpakket een kant-en-klare oplossing. Inbegrepen zijn onder meer een 11 kW laadpaal, het ready to go-installatiepakket en een hostingcontract waarbij het energiegebruik (groene stroom) maandelijks wordt gefactureerd en eventueel verrekend. Het uitgebreide Thuislaadpakket wordt aangeboden vanaf € 1.550.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.