27 maart 2018

Volop voordeel tijdens paasweekend bij Pouw!

Tijdens het paasweekend profiteer je bij Pouw van volop korting! Van scherpe private lease tarieven tot hoge inruilpremies en veel pakketvoordeel. Bovendien hebben we net de gloednieuwe Audi A7 Sportback geïntroduceerd die in onze showroom staat te pronken. Kom dus tijdens het paasweekend eens langs bij een van onze vestigingen!

Volop voordeel

Tijdens het paasweekend profiteer je bij Pouw nog steeds van alle voordelen van de Volkswagen Easy Private Lease Weken. Dit betekent vooral veel voordeel in de vorm van een extra laag maandtarief. Voor wie direct wil rijden hebben wij overigens niet alleen van de Volkswagen up! diverse uitvoeringen en kleuren op voorraad, ook van bijvoorbeeld de Polo en Golf hebben wij er meer dan genoeg. Voor de bedrijfswagenrijders hebben wij de komende weken acties die écht het verschil maken. Van hoge inruilpremies tot pakketvoordeel. 

Bekijk onze Volkswagen voorraad

De nieuwe A7 Sportback

Bij Audi is er uiteraard volop aandacht voor de nieuwe A7 Sportback. Hij is nog maar net geïntroduceerd en zonder meer de blikvanger in onze Audi showroom in Rijssen, Deventer en Zwolle. En ook bij Audi kun je weer rekenen op interessante voorraadacties en zeer aantrekkelijke actiepakketten. Zo zijn bijvoorbeeld onze Audi Q2 en Q3 modellen uit voorraad leverbaar, extra aantrekkelijk geprijsd en voorzien van een gunstig private lease tarief. 

Bekijk onze Audi voorraad

Financieringsactie

Zowel op nieuwe auto’s als occasions (alle merken) bieden wij tot en met 4 april een financieringstarief van 3,99%. Een bedrijfswagen van Volkswagen financier je tijdelijk zelfs voor het actietarief van 2,99%. 

Bekijk onze Bedrijfswagen voorraad

Ons complete aanbod en alle acties vind je op op onze digitale showroom.

Aangepaste openingstijden

Tijdens het paasweekend gelden aangepaste openingstijden:

  • Vrijdag 30 maart van 09.00 tot 16.00 uur.
  • Zaterdag 31 maart van 09.00 tot 17.00 uur.
  • Maandag 2 april (2e paasdag) van 11.00 tot 16.00 uur. Onze werkplaats is op 2e paasdag gesloten.