5 maart 2018

Volkswagen T-Roc nu ook als sportieve R-Line bij Pouw verkrijgbaar

Volkswagen presenteert de succesvolle T-Roc nu ook als extra sportieve R-Line. Met de R-Line styling wordt het uiterlijk van deze crossover van Volkswagen nóg sportiever en krijgt het interieur een sportieve en hightech sfeer. Het pakket is per direct bij Pouw beschikbaar voor de T-Roc Sport en kost € 2.851,-. Bovendien maakt Volkswagen bekend dat we in 202 de cabrioversie van de T-Roc mogen verwachten.

Als R-Line heeft de T-Roc Sport nog meer road presence. Deze extra sportieve T-Roc is onder meer voorzien van speciale R-Line bumpers met in de voorbumper zwarte luchtinlaten en in de achterbumper een zwarte diffuser. De dorpellijsten zijn gespoten in de kleur van de carrosserie. Ook de 18 inch lichtmetalen velgen ‘Sebring’ zijn blikvangers - 19-inch lichtmetalen velgen ‘Suzuka’ zijn beschikbaar voor een geringe meerprijs van € 439. De LED koplampen en donker getinte LED-achterlichten (standaard op T-Roc Sport) vormen een fraai geheel met de sportieve looks van deze T-Roc.

Higtech en sportief

Het interieur van de T-Roc Sport R-Line ademt hightech luxe en sportiviteit, met onder meer het fraaie en innovatieve Active Info Display, een zwarte dakhemel en het met leder beklede R-line sportstuur met contrasterende stiksels. De Sport-comfortstoelen zijn bekleed met speciale R-Line stoffen en lederlook met contrasterende stiknaden. Andere opvallende accenten zijn de pedalen en voetsteunen van edelstaal, aluminium R-Line instaplijsten, vloermatten en een versnellingspookhoes met contrasterende stiksels. Bij het starten verschijnt het R-Line logo op het multifunctionele display.

 

Motorisering en prijzen

De T-Roc Sport R-Line is er met de 150pk sterke 1.5 TSI of de sterke 2.0 TSI 190 pk met 4MOTION vierwielaandrijving. De 2.0 TSI is standaard gekoppeld aan de fijne DSG-automaat, die natuurlijk ook optioneel verkrijgbaar is op de 1.5 TSI. Het R-Line pakket is beschikbaar in combinatie met alle reguliere exterieurkleuren en enkele contrastkleur-combinaties. De vanafprijs van het R-Line pakket bedraagt € 2.851,- en € 2.945,- voor de exemplaren met de DSG-automaat. De volkswagen T-Roc Sport met het R-Line is vanaf nu bij Pouw te bestellen. Hij is er vanaf € 34.601,-. Kom eens langs bij een van de Pouw-vestigingen voor een bezichtiging en proefrit met de nieuwe Volkswagen T-Roc. 

T-Roc Cabrio

Volkswagen maakt tevens bekend dat het in 2020 de cabrioversie van de T-Roc introduceert. Deze nieuwe Volkswagen maakt deel uit van een groot modeloffensief en wordt de eerste open SUV van de Duitsers. Met de cabriolet op basis van de T-Roc zal het merk nog sterker vertegenwoordigd zijn in de klasse van de compacte SUV’s, een van de snelst groeiende segmenten ter wereld.