14 januari 2019

Volkswagen e-Golf zorgt voor kwart totale Golf-verkopen

De Volkswagen e-Golf is populairder dan ooit! In 2018 verkocht Volkswagen in Nederland zo’n 9.500 nieuwe exemplaren van de Golf. Maar liefst 23,5% van de verkopen kwam voor rekening van de volledige elektrische e-Golf. Bij Pouw dragen we daar als officieel e-Dealer graag een steentje aan bij.

Aan de basis van het succes van de elektrische Golf staan niet alleen het hoogstaande comfort en de rijke uitrusting, maar ook de all-inclusive service waarmee Volkswagen elektrisch rijden makkelijker, CO2-neutraal en bereikbaarder maakt dan ooit. De e-Golf heeft een 35,8 kWh sterke batterij en een elektromotor die 100 kW/136 pk levert. Op een volle accu heeft deze volledige elektrische Golf een actieradius tot 230 kilometer (volgens de WLTP testsystematiek). Zo ben je niet meer gebonden aan de stedelijke ritten. Met een 40 kW-snellader is hij in 45 minuten voor 80 procent op te laden.

4% bijtelling

De zeer rijk uitgeruste Volkswagen e-Golf is leverbaar vanaf € 39.250,-* (fiscale waarde). Leasen bij Volkswagen Financial Services is mogelijk vanaf € 579,- per maand (48 maanden en 20.000 kilometer). Zakelijke rijders profiteren ook dit jaar van slechts 4 procent bijtelling en kunnen de e-Golf al rijden vanaf € 50,- netto per maand. Ervaar zelf eens bij e-Dealer Pouw hoe de e-Golf rijdt. Hij zal je zeker verrassen! 

 * De vanafprijzen van de e-Golf zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.