8 november 2017

Verkoopadviseur Kasper Koster maakt kennis met nieuwe Audi A8

Voordat een nieuw Audi-model bij Pouw de showroom binnenrijdt, moet hij natuurlijk eerst stevig aan de tand gevoeld worden. Niet alleen de Nederlandse media, maar ook de Pouw Audi-verkoopadviseurs krijgen daarom tijdens een speciale introductieweek, door middel van een training, de kans om alle ins en outs van een model te achterhalen. Met de showroomintroductie van de nieuwe Audi A8 in het verschiet was het voor onze mannen hoog tijd om af te reizen naar het Oostenrijkse Salzburg. Onze verkoopadviseur Kasper Koster neemt je mee tijdens zijn kennismaking met de nieuwe toplimousine.

 

Bij aankomst is het meteen al smullen voor Kasper Koster, verkoopadviseur bij Pouw Audi in Zwolle: “Je komt aan op het vliegveld in München, waar de nieuwe Audi A8’s al op een rij voor je klaarstaan. En wat is de nieuwe A8 mooi geworden! Prachtige scherpe vouwen vormen het exterieur. Van de HD Matrix LED-koplampen tot de nieuwe gril, alles is strak vormgegeven. Het mooiste vind ik misschien wel de achterlichtunits die over gehele breedte van de achterzijde lopen en prachtig oplichten wanneer de auto op contact wordt gezet.”

Genieten

Maar vanaf het wegrijden is het pas echt genieten geblazen voor de Audi-verkoopadviseur. De nieuwe A8 maakt indruk terwijl hij door de pitoreske omgeving stuurt: “Je rijdt met een dijk van een auto door het rijke Beierse landschap, op weg naar het Oostenrijkse Salzburg. Een prachtige stad met schitterende cultuur, die daardoor niet voor niets op de UNESCO-lijst staat. Het is de stad van Mozart, Milka en Red Bull. Neem wel een creditcard met voldoende saldo mee, want een hotelkamer van € 800,- per nacht is tamelijk fors. Maar het is er werkelijk schitterend. Zo hebben we er bijvoorbeeld gegeten in het oudste restaurant van Europa. Puur genot!”

Joint Strike Fighter

Puur genot is ook het interieur van de nieuwe A8. Het meest in het oog springend wanneer de nieuwe A8 wordt betreden vindt Kasper het opgeruimde design. Fysieke knoppen zijn er amper meer te vinden, want de nieuwe A8 is verder gedigitaliseerd dan ooit. De MMI-knop is achterwege gelaten en met twee grote displays verzonken in de middenconsole kan de bestuurder de meer dan 400 autofuncties bedienen. Kasper Koster mocht tijdens de introductie ook in de BMW 7-serie en Mercedes-Benz S-klasse rijden en het verschil is volgens hem zonneklaar: “De Audi A8 is de absolute topper in dit segment. Waar je bij de concurrent in de auto gaat zitten, neem je in de A8 plaats. Het design is prachtig, de afwerking ultiem en een piloot van een Joint Strike Fighter likt zijn vingers af bij de twee mooi werkende displays. De terugweg via de Chiemsee naar München reed ik met een grote glimlach op mijn gezicht. Echt weer een moment om trots te zijn op een mooi merk waar je voor mag werken.”