9 februari 2019

Kies een speciale auto uit voorraad en verwen je Valentijn met een gratis weekend weg!

Heb jij bij Pouw een verleidelijke auto gezien en is het liefde op het eerste gezicht? Twijfel dan niet langer en kom langs in een van onze showrooms! Want tijdens de Valentijnsactie bij Pouw profiteer je van veel voordeel op een speciaal geselecteerde nieuwe of gebruikte auto uit voorraad. Bovendien krijg je een romantisch verwenweekendje weg cadeau!

♥ Dus je bent gevallen voor een van die fraaie auto’s die bij ons op voorraad staat? Dan is het tijd om je hart te laten spreken en bij een van onze vestigingen een kop koffie te komen drinken. Onze speciaal geselecteerde Valentijnsauto’s zijn voorzien van een uiterst scherpe prijs. Dus of je nu kiest voor een nieuwe of gebruikte Audi, Volkswagen, SEAT of Volkswagen Bedrijfswagen: je bent verzekerd van een goede deal. 

Romantisch genieten met je Valentijn

Naast eens scherpe prijs voor je auto zorgt Pouw ervoor dat jij en je Valentijn een heerlijk weekendje weg hebben. Je rijdt met je nieuwe bolide naar een romantisch hotel waar jullie kunnen genieten van een gratis overnachting inclusief ontbijt en een overheerlijk diner (exclusief drankjes). De waarde van het weekendje kan overigens niet in contanten worden uitgekeerd.

Profiteer van veel voordeel

Ben jij op zoek naar een extra scherp geprijsde nieuwe of gebruikte auto uit voorraad en zie je zo’n romantisch weekendje weg wel zitten? Dan zien we je graag bij een van onze vestigingen. Deze Valentijnsactie loopt tot en met zaterdag 16 februari a.s. dus wacht niet te lang. Je bent van harte welkom voor een bezichtiging en proefrit! ♥

Bekijk de Valentijnsauto’s ♥