1 november 2017

Topdrukte bij smaakvol lifestyle event Pouw Zwolle

Op dinsdagavond 31 oktober vond in de nieuwe Volkswagenshowroom in Zwolle het Pouw lifestyle event plaats. Niet minder dan 550 gasten werden er getrakteerd op een avond vol culinair genot, beauty, muziek, kunst en exclusieve mode. Bovendien waren er de meest spectaculaire bolides te zien en werd het doek getrokken van twee kersverse modellen. Een sfeervolle belevenis waar de vele bezoekers hun zintuigen meer dan behoorlijk konden aanspreken.

Bij binnenkomst werd de gast meteen getrakteerd op een heerlijk glas bubbels, waarna om klokslag acht uur de avond werd afgetrapt door vestigingsmanager Gijs van de Ridder van Pouw Zwolle. Hierna konden bezoekers genieten van een gilde aan Zwolse ondernemers die hun producten op een smaakvolle manier wisten te presenteren. Van sierlijke kledij tot een overheerlijke amuse, het was er allemaal.

Smaakvol

Het lifestyle event in de nieuw showroom was dan ook op alle manieren smaakvol te noemen. Zo kon men de laatste exclusieve modetrends ontdekken tijdens een van de vele spectaculaire modeshows op de catwalk. En met onder andere horloges, brillenmode en handgemaakte Italiaanse schoenen kon de bezoeker volop inspiratie opdoen voor zijn of haar complete garderobe. Ook de interieurfanaat kwam aan zijn trekken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen. Met  culinair hoogstaande hapjes in de hand werd alles aandachtig bekeken. 

Nieuwe modellen

Niet alleen de modellen op de catwalk schitterden deze avond, maar ook stonden er een tweetal prachtige auto’s klaar om onthuld te worden. Om negen uur werd namelijk het doek getrokken van de nieuwe en sublieme Audi A8 en de verfrissende Volkswagen T-Roc. Beide bolides werden door het publiek met open armen ontvangen en nadat het doek eraf ging, werd er in overvloed proef gezeten en gevoeld. Bovendien waren er nog de spectaculaire Audi RS3 en Audi RS5 waaraan het publiek zich uitgebreid vergaapte. 

Verloting kunstwerk

Tijdens deze prettige avond werden er tenslotte loten verkocht voor de veiling. Deelnemers aan de loterij maakten kans op een Gazelle fiets of een prachtig Audi-kunstwerk van Jacks Art, waarbij het opgehaalde bedrag ten behoeve was van het Ronald McDonaldhuis in Zwolle. Uiteindelijk werd met de verloting een bedrag van maar liefst € 1.850,- opgehaald. 

Pouw wil graag alle participanten en gasten heel hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid bij deze prachtige avond!