6 november 2018

Beleef bij Pouw de exclusieve Showroom Première van de Volkswagen e-Crafter!

De nieuwe Volkswagen e-Crafter vind je binnenkort in onze showroom en Pouw nodigt je heel graag uit voor zijn exclusieve Showroom Première op woensdag 28 november in Zwolle. Op deze unieke dag hoor jij bij de eersten die mag proefrijden met de allereerste elektrische bedrijfswagen. Ervaar zelf waarom de e-Crafter zijn tijd vooruit is en stap in voor een indrukwekkende rijbeleving!

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen. Verschil moet er zijn. Op deze dag krijg jij de kans om kennis te maken met next level duurzaam ondernemerschap. Jij mag namelijk proefrijden in de allereerste volledig elektrische bedrijfswagen: de e-Crafter. Deze ervaring maken wij tijdens het event nog dynamischer door een 3-tal inspirerende e-Crafter producttrainingen* te verzorgen. Ook geïnteresseerd in andere Volkswagen bedrijfswagens? Dat treft! Je hebt namelijk de mogelijkheid om kennis te maken met het complete Bedrijfswagengamma, die we uiteraard beschikbaar hebben staan voor een proefrit. 

*Onder voorbehoud vinden de producttrainingen plaats om 15.00 uur, 17.00 uur en 19.00 uur.

Ontdek de mogelijkheden

Bekijk met de Caddy, Transporter, Amarok en Crafter het allerbeste dat Volkswagen Bedrijfswagens te bieden heeft en laat je inspireren door onze ombouwspecialist, die je kan laten zien wat er met de Volkswagen Crafter allemaal mogelijk is. Zo staan er vier omgebouwde Crafters van onze klanten in verschillende soorten en maten. Dit alles kun je allemaal rustig bekijken onder het genot van een hapje en drankje, verzorgd door cateringbedrijf Uitgekookt

Meld je snel aan!

Ontdek de mogelijkheden van elektrisch rijden en neem de eerste stap naar een duurzame en emissievrije toekomst. We laten je op woensdag 28 november tussen 14.00 uur en 21.00 uur op onze vestiging aan de Lippestraat 5 in Zwolle graag zien welke kansen dat biedt voor jou en je bedrijf. Mis dit unieke evenement niet! Inschrijven doe je door het formulier hieronder in te vullen. Pouw ziet erg uit naar je komst! 

Meld mij aan voor de exclusieve Showroom Première Volkswagen e-Crafter!