7 februari 2018

S line editions nu ook voor Audi A5 Coupé en Cabriolet en Audi Q5

Audi lanceert nieuwe S line editions voor de Audi A5 Coupé, Audi A5 Cabriolet en Audi Q5. Daarmee geeft het merk het sportieve karakter van deze modellen nog meer glans. Met de introductie van de nieuwe S line editions zorgt Audi bovendien voor een passend vervolg op het succes van de al bestaande S line editions voor de A3, A4, A5 Sportback en Q7.Binnen de Audi A5-reeks was de A5 Sportback S line edition al een feit en per direct zijn nu ook de Audi A5 Coupé en A5 Cabriolet als S line edition leverbaar. Eveneens nieuw in deze serie is de Audi Q5 S line edition. Gemeenschappelijke kenmerken van deze sportief-elegante modellen zijn grote lichtmetalen velgen, LED-koplampen, achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, S line-logo’s op de voorspatborden en sportief ogende S line voor- en achterbumpers.

Binnen de Audi A5-reeks was de A5 Sportback S line edition al een feit en per direct zijn nu ook de Audi A5 Coupé en A5 Cabriolet als S line edition leverbaar. Wat ook nieuw is, is de schitterende Audi Q5 S line edition. Gemeenschappelijke kenmerken van sportief ogende modellen zijn de grote lichtmetalen velgen, LED-koplampen, achterlichten met dynamische richtingaanwijzers, S line-logo’s op de voorspatborden en sportief ogende S line voor- en achterbumpers. Zo is jouw A5 Coupé, Cabriolet of Q5 net dat tikje specialer. 

Sportieve lijn

In het interieur van de nieuwe S line editions wordt die sportieve lijn doorgezet met sportstoelen vóór met stof/lederen bekleding, een multifunctioneel, met leer bekleed sportstuur, verlichte instaplijsten met S-emblemen en opvallende decoratielijsten van geborsteld aluminium. Verder ontbreekt het de bestuurder en de inzittenden uiteraard aan weinig. Standaard hebben de A5 Coupé & Cabriolet evenals de Q5 S line edition onder meer comfortairconditioning, MMI navigatie en Audi connect.
Op basis van de Q5 S line edition levert Audi deze uitvoering optioneel ook als Audi Q5 S line black. De exclusieve carrosseriekleur Quantumgrijs is daarbij standaard, evenals een keur aan hoogglans en matzwarte accenten.

Vanafprijzen nieuwe Audi S line editions

De Audi A5 Coupé S line edition vind je bij Pouw in de showroom vanaf € 47.735,- en de Audi A5 Cabriolet S line edition vanaf € 60.605,-. De Audi Q5 S line edition is bij Pouw te verkrijgen vanaf € 69.150,-.

Wat geldt voor de A5 Coupé, A5 Cabriolet en Q5 S line edition geldt natuurlijk ook voor de al bestaande A3, A4, A5 Sportback en Q7 S line edition van Audi. Ze communiceren hun sportieve karakter met subtiele uiterlijke aanpassingen, een exclusief interieur en een nóg scherper weggedrag.