8 mei 2018

Profiteer tijdens de Audi A3-daagse van € 3.500,- korting op het S line edition-pakket!

Dus je bent gevallen voor de dynamische Audi A3 en houdt van het sportieve design en de krachtige uitstraling van de Audi S line-pakketten? Dan ben je bij Pouw aan het juiste adres! Want alleen tijdens onze Audi A3-daagse betaal je geen € 4.000,-, maar slechts € 499,- voor het S line edition-pakket op een Audi A3 uit voorraad. Een uniek aanbod!

Met het S line edition-pakket is je Audi A3 voorzien van net dat beetje extra sportiviteit, maar zeker ook van net dat beetje extra opties. Fijne en comfortabele zaken als het MMI navigatiesysteem, LED-koplampen, het Audi sound system en Comfortairconditioning worden aan de toch al niet misselijke standaarduitrusting toegevoegd. Dat klinkt niet verkeerd toch?

Meer karakter

De S line edition-pakketten zijn bij Pouw verkrijgbaar op vele voorraadmodellen van de A3. Dit geldt voor zowel de sportback, limousine als cabriolet. Het pakket benadrukt het dynamische design van de modellen en geeft het in- en exterieur nog meer karakter. Zo vind je binnenin half lederen S line sportstoelen, sportstuur met geperforeerd leder, aluminium inleg en aluminium instaplijsten met het S line logo. En uiteraard wordt het exterieur versterkt met sportieve eigenschappen. Oh ja, het onderstel is ook een tandje sportiever ingesteld voor nog meer rijdynamiek. 

Profiteer bij Pouw!

Wil jij profiteren van de vele extra’s die het S line edition-pakket rijk is, met een enorm voordeel van ruim € 3.500,-? Kom dan op 17, 18 of 19 mei naar Pouw voor de speciale Audi A3-daagse! Heb je ook nog een auto in te ruilen, dan ontvang je bovenop het pakketvoordeel nog eens € 1.500,- inruilpremie. Op onze vestigingen in Zwolle, Deventer en Rijssen staan in totaal ruim 40 Audi A3’s op voorraad, waarmee je lekker snel de weg op kunt. Klik op de voorraad-button om ons aanbod te bekijken of kom eens langs in een van onze showrooms voor een proefrit!

Bekijk de Audi A3 modellen