4 oktober 2018

Private lease de Audi A1 Sportback met korting en krijg een brandstofpas t.w.v. € 500 cadeau!

De gloednieuwe Audi A1 Sportback staat te trappelen om zijn intrede te doen en daarom voorzien we zijn voorganger van extreem veel korting! Je ontvangt bij Pouw namelijk meer dan € 60,- per maand voordeel op het huidige model Audi A1 Sportback uit voorraad. Bovendien krijg je er een brandstofpas ter waarde van € 500,- helemaal gratis bij. Profiteer snel, want op is echt op!

De sportieve en zeer populaire Audi A1 Sportback is natuurlijk al een tijdje op de markt, maar hij blijft je op een plezierige manier verrassen. En het wordt natuurlijk helemaal interessant wanneer we de private lease prijs van Audi’s kleinste flink naar beneden schroeven. En dat is precies wat we gedaan hebben. We zorgen er daarnaast voor dat je de eerste duizenden kilometers voorzien bent van gratis brandstof! 

Standaard rijk uitgerust

De Audi A1 Sportback is een hele fijne auto. Met zijn zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie is deze compacte uitblinker nog steeds een auto om serieus rekening mee te houden. Hij is standaard zeer compleet. Zo heeft hij de beschikking over airconditioning, cruise control en fraaie 17” velgen. Bovendien hebben al onze A1’s uit voorraad het fraaie en sportieve S line-exterieur.

Bekijk de A1-modellen

Kom eens langs!

Zie jij jezelf al rijden in zo’n schitterende nieuwe A1? Profiteer dan snel bij Pouw! Want bij ons krijg je meer dan ruim € 60,- per maand korting op een private lease A1, op basis van 10.000 kilometer per jaar en een looptijd van 48 maanden. We hebben de Audi A1 Sportback in veel verschillende kleuren op voorraad, dus voor ieder wat wils. Bekijk ons aanbod of kom langs in een van onze Audi-showrooms voor een proefrit. Maar beslis snel want de actie geldt zolang de voorraad strekt!