24 april 2017

Pouw Zwolle vernieuwt

Onze Volkswagen showroom wordt compleet gerestyled!

De verbouwing van onze Volkswagen showroom bij Pouw Zwolle neemt vorm aan. De eerste fase van de verbouwing – vernieuwing van het occasiongedeelte – is afgerond. In de resterende 10 weken wordt het andere gedeelte – showroom verkoop nieuw – aangepakt. Geheel conform de laatste corporate design richtlijnen van Volkswagen AG krijgt alles een compleet andere uitstraling. Wij zijn trots op deze ontwikkeling, die geheel past binnen onze strategie voor een optimale klantbenadering in het verkoop- en after sales proces.

Showroom en werkplaats geopend als altijd

Tijdens de verbouwing is Pouw Zwolle geopend volgens de reguliere openingstijden. De Volkswagen showroom bereikt u tijdelijk via de doorgang in onze Audi showroom. Klanten voor de werkplaats kunnen zich melden in een van de mobiele cabines. Op het terrein is middels bewegwijzering duidelijk aangegeven waar u zich kunt melden voor service- en onderhoudswerkzaamheden en waar de tijdelijke Volkswagen showroom zich bevindt.

De verbouwing volgen

In de komende weken houden wij u regelmatig op de hoogte over onze verbouwing. Dit doen wij middels onze nieuwsbrieven, berichtgeving op Facebook en uiteraard op pouw.nl.

Knallen met korting!

De Volkswagen showroom in Zwolle moest zo snel mogelijk leeg. Daarom heeft Pouw de verkoopprijzen van alle voorraadauto’s verlaagd. Van een Volkswagen up! tot een Passat, alle voorraadauto’s zijn van een uiterst scherpe prijs voorzien. En ruilt u uw oude auto in? Dan kunt u rekenen op een flinke inruilpremie. Uw totale voordeel kan oplopen tot maar liefst 6.000 euro.

Wij doen uiteraard ons uiterste best om u geen hinder te laten ondervinden van de verbouwing. Mocht u onverhoopt tegen problemen aan lopen, wilt u dit dan bij ons melden? Dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Bij voorbaat dank voor uw begrip.