24 juli 2017

Pouw Zwolle is vernieuwd!

Onze Volkswagen showroom is compleet gerestyled!

Nieuwe moderne Volkswagen showroom voor Pouw Zwolle!

Na maandenlang zwoegen is het dan eindelijk zover: de nieuwe, moderne Volkswagen showroom van Pouw Zwolle is klaar voor gebruik. Onze verkoop- en serviceadviseurs kunnen niet wachten om u in deze prachtige winkel te mogen verwelkomen. De showroom is zeker een bezoekje waard!

Gedaanteverwisseling

In de afgelopen maanden heeft onze showroom in Zwolle een complete gedaanteverwisseling ondergaan. Geheel conform de laatste corporate design richtlijnen van Volkswagen AG heeft alles een compleet nieuwe, lichte en moderne uitstraling gekregen. De nieuwe indeling is in veel efficiënter en de routing logischer. Er is meer ruimte voor ons productaanbod en bovendien zijn er diverse technologieën toegepast, zodat u bijvoorbeeld zelf digitaal uw nieuwe Volkswagen kunt configureren.

Voorraadacties!

In de aankomende week maken wij uw bezoek extra feestelijk met scherp geprijsde Volkswagens die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wij kijken uit naar uw komst en horen graag wat u van onze vernieuwde showroom vindt. Tot snel bij onze nieuwe Volkswagen showroom in Zwolle! 

Ga direct naar onze voorraad