10 januari 2018

Pouw toont met Volkswagen Bedrijfswagens maatwerk op De Groene Sector Vakbeurs

Pouw Automotive en Volkswagen Bedrijfswagens zijn prominent aanwezig op De Groene Sector Vakbeurs van 9 tot en met 11 januari in de Evenementenhal Hardenberg. Op deze grote Nederlandse beurs voor groentechniek tonen zij de Crafter Kipper en Amarok Aventura, ware professionals voor deze sector.

De Groene Sector Vakbeurs is de afgelopen 18 jaar uitgegroeid tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. Voor Pouw Automotive en Volkswagen Bedrijfswagens is de vakbeurs bij uitstek de gelegenheid om bezoekers te adviseren over maatwerkoplossingen ten behoeve van groenvoorziening. Met het brede modelprogramma als uitgangspunt biedt Volkswagen Bedrijfswagens voor deze sector tal van ombouw-, sales- en servicemogelijkheden.

Als voorbeeld toont Pouw in samenwerking met Volkswagen Bedrijfswagens de Crafter Kipper in Hardenberg, een uitvoering die is ontwikkeld door en vóór professionals en die bij uitstek geschikt is in de groene sector/ landbouw en groenvoorziening branche. Op basis van de Crafter chassiscabine - leverbaar als enkel- en dubbelcabine - wordt het chassis door opbouwspecialist Van den Born Carrosserie turn-key omgebouwd tot een ARBO-gecertificeerde kipper. Net als Volkswagen Bedrijfswagens is Van den Born marktleider in het kippersegment.

Ook de Volkswagen Amarok die in Hardenberg is te zien, is sinds zijn introductie erg geliefd bij professionals in de groensector. Op de vakbeurs de Amarok Aventura te bewonderen, de meest luxueuze versie van de pick-up. De Amarok combineert een krachtig design, een robuuste constructie en het comfort van een personenwagen. Daarmee is het de ideale partner voor professionals die zwaar werk verzetten. De Amarok beschikt over een 3.0 TDI V6-motor met een vermogen van 120kW/163 pk tot 165 kW/224 pk. De optionele 4MOTION vierwielaandrijving biedt grip onder alle omstandigheden inclusief op onverharde wegen. Niet voor niets is de Volkswagen Amarok onderscheiden met de prestigieuze 'International Pick-up Award 2018'.

Op de stand van Volkswagen Bedrijfswagens geven specialisten van Pouw bezoekers informatie over zaken als financieringsmogelijkheden, alle ombouw- en maatwerkmogelijkheden en de 7 Servicebeloften om ondernemers mobiel te houden.

De 19e editie van De Groene Sector Vakbeurs vindt van 9 t/m 11 januari plaats in de Evenementenhal Hardenberg. De vakbeurs is dagelijks van 13.00 uur tot 21.00 uur geopend. Volkswagen Bedrijfswagens is te vinden in Hal 2 op stand 230.