12 december 2017

Pouw levert 1000ste nieuwe Volkswagen Crafter in Nederland af

De nieuwe Volkswagen Crafter blijkt een enorm succes in Nederland. In het eerste jaar zijn er in ons land legio exemplaren aan de man gebracht en nog specialer: deze week mocht onze verkoopadviseur Bedrijfswagens Robert Bruinenberg namens Pouw de duizendste nieuwe Crafter afleveren. De firma TimmerwerQ uit Hattemerbroek was de gelukkige klant.

Dit jaar behaalde de nieuwe Volkswagen Crafter de titel ‘International Van of the Year 2017’. Niet zo vreemd is het dus dat de grote Bedrijfswagen van Volkswagen ook bij Pouw een enorm verkoopsucces is. Van bouw- en logistiekbedrijven tot aan de service- en installatiesector, vele klanten weten de Crafter te vinden. Zo ook Eric van Dijk van TimmerwerQ.

Kwaliteit en maatwerk

In de Volkswagen Bedrijfswagenshowroom in Zwolle mocht Van Dijk de sleutels van de nieuwe Crafter ontvangen, uit handen van verkoopadviseur Robert Bruinenberg. Van Dijk koos heel bewust voor een Volkswagen Crafter bij Pouw: “TimmerwerQ levert kwaliteit en maatwerk, en die elementen zoek ik ook in mijn bedrijfswagen. Dus na jaren in een Volkswagen Transporter te hebben gereden, was de keuze voor de grotere Crafter met veel extra luxe en ruimte niet meer dan logisch.”

Nieuwe automaat

De keuze viel uiteindelijk op een Crafter in de fraaie kleur Indium Grey. De bus is voorzien van de 130 kW/177 pk sterke 2.0 liter TDI. Een lekkere krachtige en zuinige motor, die bovendien is gekoppeld aan de nieuwe 8-traps automatische transmissie. Deze automaat levert een belangrijke bijdrage aan het succes van deze nieuwe bedrijfswagen. In het eerste kwartaal van 2018 wordt de automaat overigens ook beschikbaar voor de voorwielaangedreven 2.0 TDI met 103 kW/140 pk. Vanaf de tweede helft van 2018 is deze transmissie leverbaar in combinatie met 4MOTION vierwielaandrijving en achterwielaandrijving met dubbel lucht.

Pouw Automotive wenst TimmerwerQ veel veilige kilometers toe met hun prachtige Volkswagen Crafter!

Bekijk onze Bedrijfswagen voorraad