24 april 2017

Pouw Kampen vernieuwt

Volkswagen showroom wordt compleet gerestyled!

De verbouwing van onze vestiging in Kampen is in volle gang. In de komende weken is er nog veel werk te verrichten. Geheel conform de laatste corporate design richtlijnen van Volkswagen AG krijgt alles een compleet andere uitstraling. Wij zijn trots op deze ontwikkeling, die geheel past binnen onze strategie voor een optimale klantbenadering in het verkoop- en after sales proces.

Showroom en werkplaats geopend als altijd

Tijdens de verbouwing is Pouw Kampen geopend volgens de reguliere openingstijden. De Volkswagen showroom vindt u tijdelijk op een alternatieve locatie op het terrein van Pouw Kampen. Klanten voor de werkplaats kunnen zich melden in een van de mobiele cabines. Op het terrein is middels bewegwijzering duidelijk aangegeven waar u zich kunt melden voor service- en onderhoudswerkzaamheden en waar de tijdelijke Volkswagen showroom zich bevindt.

De verbouwing volgen

In de komende weken houden wij u regelmatig op de hoogte over onze verbouwing. Dit doen wij middels onze nieuwsbrieven, berichtgeving op Facebook en uiteraard op pouw.nl.

Knallen met korting!

De Volkswagen showroom in Kampen moest zo snel mogelijk leeg. Daarom heeft Pouw de verkoopprijzen van alle voorraadauto’s verlaagd. Van een Volkswagen up! tot een Passat, alle voorraadauto’s zijn van een uiterst scherpe prijs voorzien. En ruilt u uw oude auto in? Dan kunt u rekenen op een flinke inruilpremie. Uw totale voordeel kan oplopen tot maar liefst 6.000 euro.

Wij doen uiteraard ons uiterste best om u geen hinder te laten ondervinden van de verbouwing. Mocht u onverhoopt tegen problemen aan lopen, wilt u dit dan bij ons melden? Dan zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Bij voorbaat dank voor uw begrip.