11 september 2017

Pouw Kampen houdt Open Huis op 15 & 16 september!

Na een grondige verbouwing van de showroom en werkplaats opent Pouw Kampen op vrijdag 15 en zaterdag 16 september a.s. officieel zijn deuren voor het publiek. Een uitgelezen kans om de vernieuwde winkel van de Volkswagendealer en SEAT Service partner te bewonderen.

Evert-Jan van Duinen, vestigingsmanager van Pouw Kampen, kijkt terug op een voorspoedige verbouwing. ‘De aannemer en onze medewerkers hebben in de afgelopen periode een fantastische prestatie verricht. Door een strakke en realistische planning is de opleverdatum zonder problemen gehaald. Wij zijn trots op het eindresultaat, maar ook ontzettend trots op onze klanten. Ook tijdens de verbouwing toonden zij hun loyaliteit.’ Nu de vakantieperiode voorbij is, is het volgens Evert-Jan de hoogste tijd om iedereen op een feestelijke manier te bedanken. ‘We maken er tijdens ons Open Huis echt een feestje van. Van lekkere hapjes tot live cooking, we gaan onze klanten in de watten leggen.’

Maak kans op een Gazelle fiets t.w.v. € 549,-

Terwijl de kinderen zich uitleven op het springkussen, de skelterbaan of een van de andere attracties, kunt u zich laten informeren over de laatste ontwikkelingen op Volkswagen gebied of profiteren van een van de vele openingsacties. Iedere bezoeker maakt bovendien kans op een spiksplinternieuwe Gazelle Heavy-duty fiets t.w.v. € 549,-. Kortom, redenen genoeg om de vernieuwde showroom en werkplaats van Pouw Kampen te komen bewonderen.

Openingstijden

Vrijdag 15 september:                  14.00 – 21.00 uur*
Zaterdag 16 september:              10.00 – 18.00 uur

*De werkplaats is deze dag tot 12.00 uur geopend voor service- en onderhoudswerkzaamheden.

Activiteiten tijdens het Open Huis

Proefrit Experience
Tijdens ons Open Huis hebben wij een divers aanbod Volkswagenmodellen startklaar staan waarmee u kunt proefrijden. Wat denkt u van een Volkswagen Tiguan Bi-TDI 240PK DSG 4-motion R-line, een Volkswagen Amarok V6 TDI 225pk, een E-Golf of een Arteon R-line. Voor de liefhebber hebben wij daarnaast een echte klassieker klaarstaan: een Volkswagen Kever uit 1965.

Uw autoverzekering nog voordeliger?
Laat geheel vrijblijvend een berekening maken van een autoverzekering via de Volkswagen Bank. De uitkomst kan u nog wel eens verrassen!

Pouw Private Lease is altijd het overwegen waard!
Valt de up! u niet op door de grote hoeveelheid ballonnen in de auto – u kunt het aantal ballonnen raden en kans maken op een Gazelle fiets! – dan valt de up! wel op door het lage maandtarief dat u betaalt om in een spiksplinternieuwe Volkswagen te rijden. U betaalt een vast alles-in-één maandbedrag en hoeft alleen nog zelf te tanken. Geen verrassingen achteraf. Onze verkoopmedewerkers vertellen er graag meer over.

Entertainment voor de kleinsten
Neem gerust uw kinderen mee naar ons Open Huis! Op ons terrein vindt u op verschillende plekken vermaak voor de kinderen. Ze kunnen zich uitleven op ons springkussen, de skelterbaan uitproberen, knutselen, en nog veel meer. Natuurlijk hebben wij ook aan de inwendige gedacht mens voor onze jongste gasten.

Aanmeldformulier Open Huis

Wij nodigen u van harte uit voor ons Open Huis op vrijdag 15 en zaterdag 16 september. Wilt u bij dit event aanwezig zijn, meldt u zich dan aan door onderstaande gegevens in te vullen.