18 september 2017

Open Huis Pouw Kampen

Na een grondige verbouwing van de showroom en werkplaats opende Pouw Kampen op vrijdag 15 en zaterdag 16 september a.s. officieel haar deuren voor het publiek.

Evert-Jan van Duinen, vestigingsmanager van Pouw Kampen, kijkt terug op een voorspoedige verbouwing. ‘De aannemer en onze medewerkers hebben in de afgelopen periode een fantastische prestatie verricht. Door een strakke en realistische planning is de opleverdatum zonder problemen gehaald. Wij zijn trots op het eindresultaat, maar ook ontzettend trots op onze klanten. Ook tijdens de verbouwing toonden zij hun loyaliteit.’ Nu de vakantieperiode voorbij is, is het volgens Evert-Jan de hoogste tijd om iedereen op een feestelijke manier te bedanken. ‘We maken er tijdens ons Open Huis echt een feestje van. Van lekkere hapjes tot live cooking, we gaan onze klanten in de watten leggen.’

 

We willen u hartelijk danken voor het bezoeken van ons nieuwe pand. Hierbij informeren we u nog over de uitslag van de Ballonnenprijsvraag, de Technische Quiz, en de deelname Proefritexperience.

Uitslag Ballonnenprijsvraag: Wilfried van den Broek, Uddel. Goede antwoord 85 ballonnen. Drie juiste antwoorden, winnaar na loting.

Uitslag Technische Quiz:

  1.        Tineke Trip, Dronten, T1 Bulli Lego (foutloos)
  2.        Jack van Dijk, Kampen, Volkswagen Bluetooth speaker (1 fout)
  3.        Jose van der Wijk, Kampen, VW Golf Jeu de boules set (1 fout)

Loting onder de deelnemers van de proefritexperience:

  1.        Sytze Smit, Dronten, Beetle Lego
  2.        A.H. Brouwer, Kampen, T1 Bulli broodrooster
  3.        H. Wilbrink, Kampen, T1 Bulli toilettas