10 oktober 2017

Prettig kennis maken met de nieuwe Volkswagen Polo en T-Roc

De officiële landelijke marktintroductie van de nieuwe Volkswagen Polo en Volkswagen T-Roc moet nog plaatsvinden, maar nu al kregen genodigde gasten de kans om de twee nieuwe telgen te verwelkomen. In de nieuwe Volkswagenshowroom van Pouw Zwolle werden de twee kakelverse bolides aan het grote publiek voorgesteld.

Op dinsdag 10 oktober vond in de nieuwe showroom van Pouw Zwolle een exclusief VIP Preview-event plaats. In de schijnwerpers stonden de nieuwe Volkswagen Polo en Volkswagen nieuwste SUV, de T-Roc. Een unieke kans om, onder het genot van vakkundig gebrande koffie en diverse lekkernijen, eens prettig kennis te maken met de twee modellen.

Cars + Coffee

Speciaal voor het evenement werd de showroom van Pouw Zwolle namelijk omgetoverd tot een smaakvolle coffeebar. Aldaar kon iedereen genieten van zowel prachtige ‘cars’ als een heerlijke kop ‘coffee’. De gasten werden volledig bijgepraat over de nieuwste Volkswagen technologieën, connectiviteit en innovaties, konden de Polo eens rustig aanschouwen, waarna het moment suprême plaatsvond: het doek werd officieel getrokken van de nieuwe Volkswagen T-Roc!

 

Enthousiast

De eerste reacties van het aanwezige publiek op de T-Roc waren zeer enthousiast. Een veelgehoorde opmerking over de nieuwe de nieuwe SUV was: ‘het is echt een ruim model!’ Met vijf prima zitplaatsen plus nog eens 445 liter bagageruimte is dat ook zeker het geval. Maar ook de Polo werd met open armen ontvangen. Bezoekers kregen zelfs al de mogelijkheid om een proefrit met het nieuwe succesnummer te maken en ook hierna waren de reacties louter positief: ‘Ongelofelijk, hij is echt weer een stuk volwassener geworden. Wat een fijne auto!’.

Binnenkort bij Pouw

Met drie sessies, 120 gasten, smakelijke koffie en twee nog smakelijkere auto’s mogen we de VIP-Preview van beide modellen zeer succesvol noemen. Binnenkort zijn beide auto’s bij ons te bewonderen. De Volkswagen T-Roc is vanaf begin december 2017 bij Pouw Automotive leverbaar. Hij staat vanaf begin december in onze showroom vanaf € 25.995,-. De nieuwe Volkswagen Polo arriveert 21 oktober bij Pouw in de showrooms. Prijzen beginnen bij € 15.550,-. Neem voor een proefrit en bezichtiging eens contact met ons op. U bent van harte welkom!