29 juni 2018

Pouw Automotive en Autobedrijf Jan Kok kiezen de samenwerking

Pouw Automotive, Volkswagen-dealer vanaf 1947 en Autobedrijf Jan Kok SEAT-dealer vanaf 1985 gaan samenwerken om het merk SEAT nog beter op de kaart te zetten binnen de noordelijke helft van Overijssel en Zuid-Drenthe. Per 2 juli wordt het merk SEAT door Pouw Automotive toegevoegd aan zijn huidige merkenportfolio Volkswagen, Audi en Volkswagen bedrijfswagens. Dit vanwege de herstructurering die in het dealernetwerk wordt doorgevoerd. De nieuwe SEAT-modellen worden gepresenteerd bij Pouw Automotive aan de Lippestraat in Zwolle.

Autobedrijf Kok en Pouw Automotive werken reeds samen op het gebied van autoschadeherstel en breiden dit nu uit naar de verkoop van nieuwe auto’s van het merk SEAT. Pouw Automotive heeft verschillende vestigingen binnen de regio en op deze manier kunnen Autobedrijf Jan Kok en Pouw Automotive het merk SEAT gezamenlijk nog beter onder de aandacht brengen.

Evert Muller, directeur van Pouw Automotive: “Wij zijn een bekende in de regio en kunnen onze en toekomstige klanten met de uitbreiding met het merk SEAT nog beter bedienen. Ook voor service en onderhoud kan men nu naast Autobedrijf Jan Kok terecht bij twee van onze zes vestigingen, Zwolle en Kampen.” Jan Kok van het gelijknamige bedrijf Autobedrijf Jan Kok is blij met deze nieuwe stap en vertelt: “Op deze manier kunnen wij kleinschalig blijven werken en dicht bij onze klanten blijven staan. Dit in goede samenwerking met Pouw Automotive om zo samen het merk SEAT tot een nog groter succes te maken. De klant kan bij ons blijvend terecht voor verkoop, service, onderhoud en reparatie”

Autobedrijf Jan Kok is begin 2018 gestart met het officiële Volkswagen Service-dealerschap. Dit is naast het bestaande SEAT Service-dealerschap en Bosch Car Service-label toegevoegd om binnen de merken van de Volkswagen Groep een sterkere positie in te kunnen nemen op after sales gebied.