29 januari 2019

Lekker vol en sportief: de Polo Highline Business R

Nieuw bij Pouw, de Volkswagen Polo Highline Business R. De nieuweling is het topmodel van de Polo-serie met fijne toegevoegde opties. Zo krijg hij onder meer het sportieve R-Line exterieurpakket en een hightech Executive pakket met Discover Media-infotainmentsysteem en spraakbediening. Prijzen van de Polo Highline Business R beginnen bij € 23.205,-.

De lijst met standaardfeatures op de Polo Highline Business R is lang. Zo wordt het sportieve R-Line exterieurpakket aangevuld met 16 inch lichtmetalen velgen in Sebring-design en een met 15 millimeter verlaagd adaptief Sport Select-onderstel. Verder is de Polo Highline Business R uiterlijk te herkennen aan de R-Line logo’s op de voorschermen, donkerrode LED-achterlichten en de getinte zijruiten en achterruit.

Geavanceerde technologie

Het Discover Media-infotainmentsysteem maakt deel uit van het Executive-pakket en is voorzien van fijne zaken als DAB+ digitale radio-ontvangst, smartphone-integratie en diverse Car-Net mobiele onlinediensten. Elektronische rijassistenten als Adaptive Cruise Control, Park Assist en Driver Alert System (vermoeidheidsherkenning) maken het de bestuurder van de Polo Highline Business R een stukje makkelijker.

Populaire compacte hatchback

Het nieuwe topmodel is leverbaar als 1.0 TSI (met 70 kW/95 of 85 kW/115 pk) en als 1.6 TDI (70 kW/95 pk), met handgeschakelde versnellingsbak of zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. De Polo Highline Business R bestel je al bij Pouw vanaf € 23.205,- voor de 1.0 TSI met 70 kW/95 pk en handgeschakelde vijfbak. De populaire compacte hatchback is er al vanaf € 16.570,-. Kom eens langs in een van onze showrooms om kennis met hem te maken!