10 oktober 2017

Pouw Hardenberg viert Open Huis feestelijk!

Op 19, 20 & 21 oktober a.s. heropent Pouw Hardenberg officieel zijn deuren voor het publiek. Een uitgelezen kans om de vernieuwde winkel te bewonderen én om kennis te maken met een nieuw model. Want op zaterdag 21 oktober wordt de nieuwe Volkswagen Polo onthuld.

Ad Bonthond, vestigingsmanager van Pouw Hardenberg, is meer dan tevreden over de huidige setting van de showroom. ‘Hoewel we geen grootse verbouwing achter de rug hebben, ervaren we toch dat klanten de huidige showroom verfrissend vinden.’ Nu de zomerperiode voorbij is, vinden Ad en zijn team dat het de hoogste tijd is om de klanten officieel kennis te laten maken met de vernieuwde showroom. ‘Net als anders staat tijdens ons Open Huis de koffie klaar, maar we hebben ook diverse andere leuke activiteiten op het programma staan. We willen er samen met onze klanten echt een feestje van maken.’

Maak kans op een Gazelle fiets t.w.v. € 549,-

Terwijl de kinderen zich uitleven op het springkussen of een van de andere attracties, kunt u zich laten informeren over de laatste ontwikkelingen van Volkswagen, of profiteren van een van de vele heropeningsacties. Iedere bezoeker maakt bovendien kans op een spiksplinternieuwe Gazelle Heavy-duty fiets ter waarde van € 549,-. Kortom, redenen genoeg om de vernieuwde showroom van Pouw Hardenberg te komen bewonderen.

Openingstijden

Donderdag 19 oktober               13.00 – 21.00 uur*
Vrijdag 20 oktober:                    10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 21 oktober:                 10.00 – 17.00 uur

* Tijdens ons Open Huis is de werkplaats(receptie) volgens reguliere openingstijden geopend. Om alle activiteiten goed te kunnen begeleiden starten wij donderdag om 13.00 uur met ons Open Huis programma. Uiteraard bent u voor die tijd ook welkom in onze showroom.  

Activiteiten tijdens het Open Huis

Zaterdag 21 oktober: de nieuwe Volkswagen Polo!
Hij is ruimer, meer dan ooit connected en hij beschikt over de nieuwste assistentiesystemen: de nieuwe Volkswagen Polo! In onze vernieuwde showroom stellen wij hem aan u voor! 

2+2 jaar garantie & brandstofpas cadeau bij een nieuwe Volkswagen uit voorraad
Bij aanschaf van een nieuwe Volkswagen uit voorraad ontvangt u bovenop de standaard 2 jaar fabrieksgarantie nog eens 2 jaar garantie én een brandstofpas t.w.v. € 250,- cadeau! Informeer bij onze verkopers naar de voorwaarden

Gratis Pouw Zekerheidspakket & brandstofpas cadeau bij een occasion
Koopt u tijdens ons Open Huis een occasion uit onze voorraad, dan ontvangt u het Pouw Zekerheidspakket t.w.v. € 895,- en een brandstofpas ter waarde van € 250,- cadeau!

AmiGo
Van 17 t/m 31 oktober geeft amiGo u maar liefst 16 cent korting op benzine en 14 cent korting op diesel! De korting is geldig vanaf de landelijke adviesprijs.

Proefrit Experience
Tijdens ons Open Huis hebben wij een divers aanbod Volkswagen-modellen startklaar staan om mee te proefrijden. Wat denkt u van een Arteon DSG, High up!, Golf Variant of een Tiguan 1.4 125PK.

Pouw Private Lease is altijd het overwegen waard!
Valt de up! u niet op door de grote hoeveelheid ballonnen in de auto – u kunt het aantal ballonnen raden en kans maken op een Gazelle fiets! – dan valt de up! u wel op door het lage maandtarief dat u betaalt om in een spiksplinternieuwe Volkswagen te rijden. U betaalt een vast alles-in-één maandbedrag en hoeft alleen nog zelf te tanken. Geen verrassingen achteraf. Onze verkoopmedewerkers vertellen er graag meer over.

Entertainment voor de kleinsten
Neem gerust uw kinderen mee naar ons Open Huis! Op ons terrein vindt u op verschillende plekken vermaak voor de kinderen. Ze kunnen zich uitleven op ons springkussen, vingerverven op een auto (ja, echt waar!), etc. Natuurlijk hebben wij ook aan de inwendige mens voor onze jongste gasten gedacht.